085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles geschiedenis

Vind de bijlesdocent geschiedenis die bij jou past!

1

Geschiedenis bijles

De docenten geschiedenis van Bijles Aan Huis zijn zeer zorgvuldig geselecteerd, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen waar wij al jaren voor staan. Via onderstaande button vind je onze geselecteerde docenten geschiedenis, of laat je gerust eerst door ons adviseren.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Zoek je aanvullende begeleiding voor het schoolvak geschiedenis, op de leerling afgestemd? Maak een keuze uit geselecteerde bijlesdocenten aan de hand van docentenprofielen op de site. Ons team adviseert graag bij het selecteren van de juiste bijlesdocent!
2
Maak meteen een afspraak

Maak meteen een afspraak

Je krijgt de optie om eerst een gratis kennismakingsgesprek met de docent naar wens aan te vragen! Via het profiel van de docent kun je ook meteen een afspraak inplannen voor bijles, studiebegeleiding of examentraining.
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Als je favoriete bijlesdocent voor geschiedenis is gevonden, kan de weg naar betere schoolprestaties beginnen. Bijlesdocenten van Bijles Aan Huis starten altijd met een goed plan van aanpak!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten bij jou thuis

De kans is groot dat Bijles Aan Huis ook in jouw woonplaats docenten heeft. Bekijk hier onze locaties. Veel bijlesleraren zijn bereid om te reizen naar omliggende gebieden. Ook in de overige woonplaatsen in Nederland hebben we vaak meerdere docenten. De volledige beschikbaarheid van onze docenten vind je op de vind docent pagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We hebben veel vertrouwen in onze bijlesdocenten voor geschiedenis. Als de bijlesdocent niet voldeed aan onze goede kwaliteit, dan zijn de kosten voor Bijles Aan Huis!
Bijles op jou afgestemd

Bijles op jou afgestemd

Maak zelf een keuze uit onze bijlesdocenten voor het schoolvak geschiedenis. De docent sluit aan bij jouw eigen wensen, waardoor je het best voorbereid bent op moeilijke geschiedenis toetsen.
Krijg persoonlijk advies

Krijg persoonlijk advies

Via meerdere contactmogelijkheden is ons team direct beschikbaar voor persoonlijk advies voor bijles geschiedenis. Zij zijn gespecialiseerd in het matchen van leerlingen en docenten.
Een leerling vindt Geschiedenis een moeilijk vak

Onze mogelijkheden

Studiebegeleiding, online bijles en examentraining zijn tijdens het hele jaar mogelijk. Bij studiebegeleiding staat hoe te leren centraal en krijgt de leerling tips en begeleiding over de beste manieren om huiswerk te maken en hoe jezelf voor te bereiden op toetsen.

Naast individuele les, is bijles in groepjes mogelijk tegen een sterk gereduceerd tarief. Je betaalt bij Bijles Aan Huis voor de docent aan huis en niet voor het aantal leerlingen dat tegelijk bijles neemt. Meer informatie over onze bijles vind je op de algemene bijles pagina.
Een leerling en docent behandelen lesstof van Geschiedenis

Het vak geschiedenis

Geschiedenis gaat, in tegenstelling tot wat velen denken, niet alleen over het leren van feiten en jaartallen. Naarmate een hoger niveau bereikt wordt, gaat geschiedenis steeds meer om het kunnen leggen van verbanden en het analytisch vermogen. Deze vaardigheden vormen bij geschiedenis de basis voor goede resultaten op school.

Docenten geschiedenis van Bijles Aan Huis staan graag klaar om deze vaardigheden over te brengen. Onze docenten helpen je ook graag bij gerelateerde vakken zoals maatschappijwetenschappen en maatschappijleer.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden