085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles natuurkunde in Amsterdam

Vind de docent natuurkunde uit Amsterdam die bij jou past!

1

Bijles natuurkunde in Amsterdam

Natuurkunde op de middelbare school bestaat eigenlijk uit heel veel verschillende disciplines. Juist omdat er zoveel verschillende onderwerpen aan bod komen, kiezen leerlingen massaal voor de Bijles natuurkunde in Amsterdam van Bijles Aan Huis. Voor meer informatie over het vak natuurkunde ga je naar de vak pagina. Vul de zoekbalk hieronder in om door te gaan.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend natuurkunde onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Professionele bijles met resultaat

Wij geloven dat de beste bijlesdocenten twee vaardigheden moeten beheersen: Ze zijn goed in lesgeven en Ze hebben de juiste vakkennis. Beide aspecten zijn essentieel voor een goede bijles natuurkunde in Amsterdam bij jou thuis. Daarom zijn al onze leraren door ons gekozen op niet alleen hun vakkennis en studie, maar ook op hun didactische vaardigheden. En dat heeft zijn resultaat: het gemiddelde cijfer van onze leerlingen is omhoog gegaan van een 4,2 naar een 7,1. Naast natuurkunde, kun je bij ons ook terecht voor bijles wiskunde, Engels, Nederlands, economie of scheikunde en nog vele andere vakken.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Amsterdam die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Boek eenvoudig een bijles aan huis

Bijles is eigenlijk een heel oud concept, dat door de jaren heen niet heel veel is veranderd. En dat is niet gek, want de meest effectieve bijles wordt nog steeds in persoon gegeven. Daarom kan je bij ons jouw bijlesdocent gewoon boeken om bij jou thuis langs te komen. Dit boekingsproces is echter heel gemakkelijk gemaakt. Voer jouw relevante gegevens in de zoekbalk in en zie direct welke docenten er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Je kan hun profiel lezen en zo de meest geschikte uitzoeken voor jouw bijles natuurkunde in Amsterdam. Dankzij onze online kalender kan je direct zien wanneer de docent beschikbaar is en een dag en tijdstip inplannen voor jouw bijles.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.