085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles natuurkunde in Rotterdam

Vind de docent natuurkunde uit Rotterdam die bij jou past!

1

Bijles natuurkunde in Rotterdam

Ben je op zoek naar bijles natuurkunde in Rotterdam bij jou thuis? Dan heeft Bijles Aan Huis een groot aanbod aan professionele bijlesdocenten voor ieder niveau. Vul jouw gegevens in de zoekbalk hieronder in om direct te zien wie er voor jou klaar staan.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles natuurkunde, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Professionele bijles bij jou thuis

Wat Bijles Aan Huis anders maakt dan andere bijles organisaties is dat wij een platform zijn voor een groot aantal docenten, studenten en meer. Alle bijlesdocenten die op onze site te vinden zijn, hebben wij uitgekozen op zowel hun vakkennis als hun didactische vaardigheden. Dit houdt dus in dat ze heel goed zijn in het geven van bijles. Alle bijlessen vinden gewoon bij jou thuis plaats, en je krijgt maandelijks een factuur van de ingeboekte lessen die je die maand hebt gehad. Wil je liever gebruik maken van bijles online? Maak dan gebruik van ons online bijles platform.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Rotterdam die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Bijles natuurkunde waar je wat aan hebt

Natuurkunde wordt door veel leerlingen gezien als het lastigste vak op de middelbare school. Dit komt omdat er heel veel verschillende onderdelen worden behandelt, die vaak een andere manier van leren en denken nodig hebben. Juist daarom kan professionele bijles natuurkunde in Rotterdam de uitkomst bieden voor jou. Onze leerlingen zijn gemiddeld van een 4,2 gestegen naar een 7,1. Vul dus snel je gegevens in om jouw bijles in te boeken. Naast natuurkunde, hebben veel leerlingen ook behoefte aan bijles wiskunde en scheikunde. Kijk dus vooral eens rond op de website!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden