085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles natuurkunde in Delft

Vind de docent natuurkunde uit Delft die bij jou past!

1

Bijles natuurkunde in Delft

Op Bijles Aan Huis vind je persoonlijke bijles natuurkunde in Delft, die gewoon bij jou thuis gegeven wordt door een professionele bijlesdocent. Voer jouw gegevens in de zoekbalk in om direct een overzicht te krijgen van de beschikbare docenten bij jou in de buurt.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles natuurkunde, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijlesdocenten met aandacht voor jou

De meest effectieve bijlessen worden gegeven door bijles docenten die aandacht hebben voor jou, op een locatie waar jij goed kan leren. Daarom is persoonlijke begeleiding met studeren en huiswerk de oplossing als het gaat om bijles. Al onze docenten hebben de juiste vakkennis en zijn goed in lesgeven, waardoor ze jou precies op een manier kunnen helpen waarmee jij het meeste resultaat kan behalen. Naast bijles kunnen de docenten ook huiswerkbegeleiding bieden.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie in de omgeving Delft een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Persoonlijke bijles met resultaten

Niet alleen vind je op Bijles Aan Huis een groot aanbod aan docenten, ieder van deze docenten kan jou persoonlijk verder helpen met Natuurkunde. Wij stellen namelijk strenge eisen aan de bijlessen die geboekt kunnen worden op onze site. En door het harde werken en de inzet van onze bijlesdocenten hebben wij ervoor kunnen zorgen dat het gemiddelde cijfer van onze leerlingen omhoog is gegaan van een 4,2 naar een 7,1. Mocht de bijles om een reden niet voldoen aan de hoge verwachtingen die wij hier aan stellen, dan hoef je hier natuurlijk niet voor te betalen. Buiten natuurkunde, kun je bij ons ook terecht voor bijles scheikunde, bijles wiskunde en talloze andere vakken.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden