085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles natuurkunde in Enschede

Vind de docent natuurkunde uit Enschede die bij jou past!

1

Bijles natuurkunde in Enschede

Kan jij net als heel veel andere leerlingen wel wat hulp gebruiken met natuurkunde? Dan is de bijles natuurkunde in Enschede van Bijles Aan Huis de uitkomst. Op onze site vind je een groot aanbod aan professionele bijlesdocenten. Vul de zoekbalk in om verder te gaan.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend natuurkunde onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Professionele bijles met resultaat

Wat Bijles Aan Huis zo uniek maakt is het feit dat wij een platform zijn voor de beste bijlesdocenten. Alle professionele bijlesdocenten op onze site zijn door ons uitgezocht op zowel hun vakkennis als hun didactisch vermogen. Dit houdt in dat ze heel goed les kunnen geven. En dat heeft dan ook voor een geweldig resultaat gezorgd: het gemiddelde cijfer van onze bijlesleerlingen is gestegen van een 4,2 naar een 7,1! Wil je zulke resultaten ook bereiken voor vakken als economie, wiskunde en scheikunde? Dan kun je daarvoor eveneens bij onze docenten terecht.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Enschede die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Boek eenvoudig een bijles aan huis

Onze bijlessen worden door onze bijlesdocenten in persoon verzorgd. Voor complete transparantie en prettige werksfeer voor de leerlingen, vindt dit plaats bij de leerling thuis. In bijzondere gevallen kan een bijlesleraar hier een uitzondering voor maken, zoals bijles geven in de bieb of ergens anders. De lessen zijn eenvoudig online te boeken via onze online planner. Hier kan je het profiel van de verschillende docenten lezen, en direct hun agenda bekijken voor beschikbaarheid. Als een bijlesdocent jou aanspreekt kan je direct een afspraak maken! Betalen is simpel, je krijgt iedere maand een factuur met de gemaakte kosten.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.