085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles wiskunde in Enschede

Vind de docent wiskunde uit Enschede die bij jou past!

1

Bijles wiskunde in Enschede

Wiskunde kan best lastig zijn, vooral op de middelbare school. Daarom biedt Bijles Aan Huis de beste hulp door middel van bijles wiskunde in Enschede. Je kan gemakkelijk de beste docenten vinden door jouw gegevens in de zoekbalk hieronder in te vullen.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles wiskunde, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Boek aanzienlijke vooruitgang met professionele docenten

Alle bijlesdocenten voor een bijles wiskunde in Enschede zijn uitgezocht op twee belangrijke criteria: De kennis die ze hebben over wiskunde, en hoe goed ze les kunnen geven. Alleen als ze hieraan voldoen mogen ze les geven op Bijles Aan Huis. Je bent er dan ook zeker van dat je snel vooruitgang zal zien met onze duidelijke bijlessen die jou zullen helpen op de manier die jou het beste ligt. Of het nu gaat om bijles in wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D of wiskunde voor de onderbouw, onze docenten beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om jou te helpen hogere cijfers te halen.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in omgeving Enschede die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Het boeken van een bijles was nog nooit zo makkelijk

Wij hebben het boeken van een bijles zo makkelijk mogelijk gemaakt. Vul je gegevens in de zoekbalk in, en zie direct welke docenten, er voor het door jou opgegeven vak, beschikbaar zijn bij jou in de buurt. We hebben verschillende typen docenten. Op onze tarievenpagina vertellen we je graag meer over de verschillende typen docenten en de bijbehorende kosten. Je kan via de online agenda een bijles inplannen bij een docent naar keuze. Deze zal vervolgens bij jou thuis langskomen en een lesplan op maat opstellen. Onze helpdesk staat altijd voor je klaar in het geval dat je vragen hebt of hulp behoeft.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.