085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Natuurkunde

Vind de bijlesdocent natuurkunde die bij jou past!

1

Online bijles natuurkunde

Heb je hulp nodig bij je huiswerk of het voorbereiden op toets en word je liever online begeleid? Ook dan kan je bij Bijles Aan Huis terecht, want bijles geven en krijgen via het online bijles platform werkt fijner dan online bijles op de ouderwetse manier!

Bij het boeken van de meer geschikte bijlesleraar geef je eenvoudig aan dat de bijles online plaats moeten vinden. Daarna krijg je toegang tot ons online bijlesplatform en kan de 1-op-1 begeleiding beginnen! Wil je weten waarom online bijles via dit platform heel fijn is? Kan dan gerust eventjes op onze online bijles pagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer zelf een docent

Selecteer zelf een docent

Ben je op zoek naar aanvullend en persoonlijk onderwijs voor natuurkunde, op de leerling afgestemd? Kies zelf de bijlesdocent die het beste bij je past aan de hand van docentenprofielen.
2
Boek een bijles

Boek een bijles

Via onze site kan je direct met de docent een afspraak boeken voor bijles, studiebegeleiding of examentraining. Boek gerust eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een goed plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
1

Natuurkunde bijles

Onze natuurkundedocenten staan te springen om de vaardigheden die nodig zijn voor het vak natuurkunde over te brengen aan leerlingen die moeite met dit vak hebben, zodat zij betere resultaten op school behalen. Bekijk en boek direct een van onze docenten, die meteen klaarstaan om natuurkunde bijles te geven, via de onderstaande button.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten natuurkunde

Omdat de vakken natuurkunde en wiskunde bepaalde overeenkomsten vertonen, hebben we docenten die bijles geven in beide vakken. Veel leerlingen die moeite hebben met natuurkunde, blijken ook te struikelen over wiskunde of scheikunde. Een combinatie van deze vakken is dan ook vaak een succes gebleken voor onze bijlesleerlingen. Meer specifieke informatie over bijles wiskunde en bijles scheikunde vind je op de betreffende vakpagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent natuurkunde die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar je toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen persoonlijk!

Wij helpen persoonlijk!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat de bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een leerling vindt natuurkunde een moeilijk vak

Ik zoek bijles

Bij Bijles Aan Huis bestaan twee manieren om de meest geschikte bijlesdocent te vinden voor bijles of studiebegeleiding. Via onze vind docent pagina, filter je zelf de docent die het best bij je past. De docenten zijn door ons vooraf nauwkeurig geselecteerd op basis van vakkennis en cognitieve kwaliteiten.

Omdat de ene bijlesdocent beter bij de leerling past dan de andere en wij de docenten goed kennen, helpen we graag bij het maken van de keuze voor de meest geschikte natuurkunde bijlesdocent. Via de chat en telefonisch helpen en adviseren we je graag direct, zodat je de meest geschikte bijlesdocent vindt.
Een leerling en docent behandelen lesstof van natuurkunde

Onze locaties

Waar Bijles Aan Huis in 2013 begon in regio Utrecht, zijn inmiddels docenten in alle regio’s van Nederland aangesloten. Dit zijn veelal student aan de universiteit, of in enkele gevallen exceptionele studenten van de hogeschool. Met name in gebieden rond de studentensteden heeft Bijles Aan Huis een ruimte keuze aan bijlesdocenten voor elk gewenst vak, maar ook in de overige gebieden is vaak een bijlesleraar beschikbaar.

Het vak natuurkunde

Natuurkunde heeft als doel natuurkundige kennis te verwerven door zowel de theorie te bestuderen als te experimenteren. Op de middelbare school worden tijdens de natuurkundelessen onderwerpen als elektriciteit, licht, warmte en kracht uitgedrukt in natuurkundige formules en berekeningen.

Natuurkunde vraagt onder meer analytische en rekenkundige vaardigheden. Het gaat dus om wiskundig inzicht koppelen aan natuurkundige probleemstellingen. Hierdoor is natuurkunde bijles geven ook echt een vak apart! De meeste problemen voor scholieren ontstaan bij kennis van natuurkundige begrippen en wetten, begrijpend lezen en het verkrijgen van cijfermatig inzicht.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!