085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles natuurkunde in Tilburg

Vind de docent natuurkunde uit Tilburg die bij jou past!

1

Bijles natuurkunde in Tilburg

Heb jij net als heel veel andere leerlingen moeite met natuurkunde op de middelbare school? Dan is persoonlijke bijles natuurkunde Tilburg van Bijles Aan Huis de oplossing. Vul jouw gegevens in en zie direct welke bijlesdocenten beschikbaar zijn bij jou in de buurt.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend natuurkunde onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent in Tilburg een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Bijlesdocenten met kennis

Op Bijles Aan Huis vind je een groot aanbod aan de beste bijles docenten. Dit komt omdat wij onze docenten zorgvuldig uitgekozen hebben op de twee belangrijkste aspecten: vakkennis en didactische vaardigheden. Dit betekent dat ze niet alleen heel veel weten over hun vakgebied, ze kunnen ook nog eens heel goed lesgeven. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat onze leerlingen gemiddeld van een 4,2 gestegen zijn naar een 7,1!

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Een bijles voor jezelf of met vrienden

Onze bijlessen worden eigenlijk altijd bij jou thuis gegeven. Dit is de beste studieplek voor bijna alle leerlingen. Omdat leerlingen die een bijles natuurkunde Tilburg volgen vaak achterlopen in kennis en met hun huiswerk, raden wij aan om 1 op 1 les te nemen. Maar je bent vrij om bijvoorbeeld een klasgenoot of vriend uit te nodigen om ook bijles te krijgen van een van onze docenten. Wij brengen alleen de geboekte tijd in rekening, niet hoeveel leerlingen de bijles volgen. Naast bijles kun je bij Bijles Aan Huis ook huiswerkbegeleiding krijgen.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden