085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles bedrijfseconomie

Vind de bijlesdocent bedrijfseconomie die bij jou past!

1

Bedrijfseconomie bijles

Ondanks dat alle docenten nauwkeurig zijn geselecteerd en zich altijd inzetten voor betere schoolresultaten, is het belangrijk dat je de docent kiest waarvan jij denkt dat deze goed bij je past. Via onderstaande button kan je zelf direct de docent bedrijfseconomie selecteren die het best bij jouw wensen past

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Ben je op zoek naar begeleiding voor het schoolvak bedrijfseconomie, persoonlijk afgestemd op jouw wensen? Kies zelf uit de beste leraren aan de hand van profielen op de website. We adviseren graag persoonlijk bij het maken van je keuze!
2
Reserveer een docent

Reserveer een docent

Kies en boek direct de gewenste bijlesdocent. Of vraag eerst om een gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen, zodat je zeker weet dat de docent bij je past.
3
Vooruitgang boeken!

Vooruitgang boeken!

De bijlesleraren van Bijles Aan Huis beginnen graag direct met een goed plan van aanpak richting betere schoolprestaties! Zodra je de bijlesdocent bedrijfseconomie hebt gevonden, kan de vooruitgang beginnen.
1

Online bijles bedrijfseconomie

Naast bijles bij jou thuis is het ook mogelijk om online bijles te volgen. Dit kan via ons platform dat op maat is gemaakt voor het geven van onderwijs. Onze docenten bedrijfseconomie helpen je graag op een virtuele manier bij alle moeilijkheden van het vak.

Online bijles heeft veel voordelen, zoals de mogelijkheid om de bijles later terug te bekijken. Omdat de docent niet hoeft te reizen, is online bijles nog goedkoper ook! Meer informatie over bijles op ons online bijlesplatform vind je op de online bijles pagina.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

We helpen graag bij het kiezen de meest geschikte docent

Mocht je twijfelen waar je naar moeten kijken bij het maken van je keuze, dan begeleiden we graag bij het maken van je keuze. We kennen onze docenten goed en weten bij welke leerlingen hun kwaliteiten het best tot uiting komen, zodat jouw schoolcarriĆØre op vmbo, havo of vwo een succes wordt!

Onze docenten helpen je ook graag bij andere lastige vakken zoals bijles economie en bijles wiskunde. Op de betreffende vakpagina vind je meer informatie over deze vakken.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij geloven in de kwaliteit die onze docenten leveren. Indien de bijles bedrijfseconomie niet voldeed aan de kwaliteitseisen van Bijles Aan Huis, dan betaal je niks!
Afgestemd op jouw wensen

Afgestemd op jouw wensen

Maak je eigen keuze uit onze bijlesleraren voor het lastige vak bedrijfseconomie. Omdat de uitgekozen bijlesdocent aansluit op jouw eigen wensen, weet je dat je uitstekend voorbereid bent voor huiswerk en toetsen.
Advies op maat

Advies op maat

Via de chat, WhatsApp en de telefoon is onze helpdesk bereikbaar voor advies op maat over aanvullend onderwijs voor bedrijfseconomie. Ons team is getraind om scholieren en bijlesleraren op de juiste manier te koppelen.
Een leerling vindt bedrijfseconomie een moeilijk vak

Voorheen M&O

Sinds het schooljaar 2018/2019 wordt het vak management en organisatie voor de vierde klassen van havo en vwo vervangen door het vak ā€˜bedrijfseconomie ondernemerschap en financiĆ«le zelfredzaamheidā€™, ook wel bedrijfseconomie genoemd. Hierdoor zullen de centrale examens voor dit vak pas vanaf het schooljaar 2019/2020 plaatsvinden. Daarom biedt Bijles Aan Huis op dit moment nog enkel examentraining voor management en organisatie.
Een student krijgt bijles bedrijfseconomie

Locaties waar onze docenten aan huis komen

Ook buiten de studentensteden heeft Bijles Aan Huis voor alle vakken bijlesdocenten beschikbaar. Onze docenten leren onze leerlingen graag handige trucjes aan om slimmer te leren en gemakkelijker hoge resultaten te behalen voor de volgende toets. Bekijk hier onze locaties.

Het vak bedrijfseconomie

Bedrijfseconomie, voorheen Management & Organisatie (M&O), wordt gezien als een moeilijk vak dat zowel theoretische als wiskundige elementen bevat. Wanneer bedrijfseconomie tijdens bijles op de juiste manier wordt benaderd, blijkt de moeilijkheidsgraad echter vaak mee te vallen.

Voor het krijgen van inzicht in bedrijfseconomie begeleiden onze docenten jou door bijvoorbeeld samen representatieve opdrachten te maken. Balans, resultatenrekening, financieel beleid en externe financiƫle verslaggeving; onze docenten maken door middel van bijles of huiswerkbegeleiding bedrijfseconomie begrijpelijk!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!