085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Breda

Vind de bijlesdocent uit Breda die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een scholier geeft bijles in Breda aan zijn bijlesleerling

Bijles in regio Breda: zo doen wij dat

Onze docenten uit Breda komen ook bij de leerlingen thuis in de omringende woonplaatsen, zoals Etten-Leur, Oosterhout en Zevenbergen. Op onze vind docent pagina zie en boek je direct onze bijlesleraren uit regio Breda.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent in Breda een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Online bijles bij Bijles Aan Huis in Breda

Online bijles in Breda

Bij Bijles Aan Huis kan je ook online bijles volgen, waardoor je eenvoudig begeleiding op maat krijgt waar en wanneer je wilt! De online bijles van Bijles Aan Huis vindt plaats op een platform dat speciaal is gemaakt voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Op die manier kan je altijd, veilig achter je laptop, de weg naar betere cijfers en meer zelfvertrouwen beginnen.

Bij het boeken van een bijles kan je aangeven of je een online bijles wilt, of dat je liever de docent bij je thuis hebt. Meer uitleg over ons platform vind je op de online bijles pagina.

Geselecteerde bijlesdocenten

Alle bijlesdocenten uit regio Breda zijn nauwkeurig geselecteerd op basis van kennis van het vak en de capaciteiten om dit over te brengen op onze bijlesleerlingen. Nadat je online de meest geschikte bijlesleraar hebt geboekt, komt deze zonder inschrijfkosten en vaak zonder reiskosten bij jou aan huis.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Schoolvakken waarvoor wij docenten hebben

Bijles Aan Huis Breda voorziet leerlingen uit de regio Breda in bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor steeds meer vakken van de middelbare school. Onze Bredase bijlesdocenten begeleiden je graag bij alle moeilijkheden voor de vakken van de middelbare school. Denk hierbij aan bijles Nederlands, bijles scheikunde, bijles wiskunde en bijles natuurkunde. Maar ze helpen je ook graag bij vakken als Frans, bedrijfseconomie, Duits, Engels, geschiedenis, rekenen, economie, Grieks, biologie en aardrijkskunde.

Tevens heeft Bijles Aan Huis Breda bijlesleraren die scholieren van de basisschool begeleiden. Zij helpen graag bij de voorbereidingen op bijvoorbeeld de Entreetoets of Centrale Eindtoets (voorheen Citotoets) voor leerlingen van respectievelijk groep 7 en groep 8.

Geen inschrijf- en reiskosten

Bijles Aan Huis Breda rekent nooit inschrijfkosten, bovendien kan je stoppen met bijles wanneer dat gewenst is en wordt geen minimum aantal lessen gehanteerd. Binnen een totale reistijd van gemiddeld ongeveer 2 keer 15 minuten komen onze docenten naar jou toe, zonder dat daar extra reistijd voor gerekend wordt.

Indien je toch een docent wenst die buiten een bepaalde straal woont, worden reiskosten berekend, zoals aangegeven in het profiel van iedere bijlesdocent uit regio Breda. Voor meer informatie over onze tarieven, verwijzen we je graag naar onze tarieven pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en reserveer een docent.