×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Breda

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Uitleg van online bijles en waarom leerlingen en docenten online bijles zo fijn vinden.

Online bijles in Breda

Bij Bijles Aan Huis kan je ook online bijles volgen, waardoor je eenvoudig begeleiding op maat krijgt, waar en wanneer je wilt! De online bijles van Bijles Aan Huis vindt plaats op een platform dat speciaal is gemaakt voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Op die manier kan je altijd veilig achter je laptop de weg naar betere cijfers en meer zelfvertrouwen beginnen. Bij het boeken van een bijles kan je aangeven of je een online bijles wilt of dat je liever de docent bij je thuis hebt. Meer uitleg over ons platform vind je op de online bijles pagina.
Bijlesdocent van Bijles Aan Huis geeft een bijles.

Bijles in regio Breda: zo doen wij dat

Onze docenten uit Breda komen ook bij de leerlingen thuis in de omringende woonplaatsen, zoals Etten-Leur, Oosterhout en Zevenbergen. Op onze vind docent pagina zie en boek je direct onze bijlesleraren uit regio Breda.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Geselecteerde bijlesdocenten

Alle bijlesdocenten uit regio Breda zijn nauwkeurig geselecteerd op basis van kennis van het vak en de capaciteiten om dit over te brengen op onze bijlesleerlingen. Nadat je online de meest geschikte bijlesleraar hebt geboekt, komt deze zonder inschrijfkosten en vaak zonder reiskosten bij jou aan huis.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Filmpje voor leerlingen dat aangeeft hoe bijles plaatsvindt bij Bijles Aan Huis.

Schoolvakken waarvoor wij docenten hebben

Bijles Aan Huis Breda voorziet leerlingen uit de regio Breda in bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor steeds meer vakken van de middelbare school. Onze Bredase bijlesdocenten begeleiden je graag bij alle moeilijkheden voor de vakken Nederlands, scheikunde, wiskunde, natuurkunde en biologie. Maar ze helpen je ook graag bij vakken als Frans, bedrijfseconomie, Duits, Engels, geschiedenis, rekenen, economie, Grieks en aardrijkskunde. Tevens heeft Bijles Aan Huis Breda bijlesleraren die scholieren van de basisschool begeleiden. Zij helpen graag bij de voorbereidingen op bijvoorbeeld de entreetoets of centrale eindtoets (voorheen citotoets) voor leerlingen van groep 7 en groep 8 respectievelijk.
Vrouw die bijles geeft aan een leerling van Bijles Aan Huis.

Geen inschrijf- en reiskosten

Bijles Aan Huis Breda rekent nooit inschrijfkosten, bovendien kan je stoppen met bijles wanneer dat gewenst is en wordt geen minimum aantal lessen gehanteerd. Binnen een totale reistijd van gemiddeld ongeveer 2 keer 15 minuten komen onze docenten naar jou toe zonder dat daar extra reistijd voor gerekend wordt. Indien je toch een docent wenst die buiten een bepaalde straal woont, worden reiskosten gerekend, zoals aangegeven in het profiel van elke bijlesdocent uit regio Breda. Voor meer informatie over onze tarieven, verwijzen we je graag naar onze prijzen pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.