085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles Breda

Vind de bijlesdocent uit Breda die bij jou past!

1

Bijles in regio Breda: zo doen wij dat

Onze docenten uit Breda komen ook bij de leerlingen thuis in de omringende woonplaatsen, zoals Etten-Leur, Oosterhout en Zevenbergen. Op onze vind docent pagina zie en boek je direct onze bijlesleraren uit regio Breda.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in regio Breda? Vind de docent die het best bij jouw persoonlijke wensen past, gebaseerd op het docentenprofiel op de site. Ons team op de helpdesk adviseert persoonlijk, zodat je weet dat de bijlesdocent voldoet aan je wensen.
2
Reserveer in de kalender

Reserveer in de kalender

Boek gerust eerst een kosteloos kennismakingsgesprek met de bijlesdocent, zonder verplichtingen! Of doe direct een verzoek voor bijles in de kalender van de docent
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Heb je de meest geschikte bijlesdocent uit regio Breda geboekt? Dan begint de route naar betere schoolcijfers! Dit doen onze docenten met een goed plan van aanpak.
1

Online bijles in Breda

Bij Bijles Aan Huis kan je ook online bijles volgen, waardoor je eenvoudig begeleiding op maat krijgt waar en wanneer je wilt! De online bijles van Bijles Aan Huis vindt plaats op een platform dat speciaal is gemaakt voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Op die manier kan je altijd, veilig achter je laptop, de weg naar betere cijfers en meer zelfvertrouwen beginnen.

Bij het boeken van een bijles kan je aangeven of je een online bijles wilt, of dat je liever de docent bij je thuis hebt. Meer uitleg over ons platform vind je op de online bijles pagina.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Geselecteerde bijlesdocenten

Alle bijlesdocenten uit regio Breda zijn nauwkeurig geselecteerd op basis van kennis van het vak en de capaciteiten om dit over te brengen op onze bijlesleerlingen. Nadat je online de meest geschikte bijlesleraar hebt geboekt, komt deze zonder inschrijfkosten en vaak zonder reiskosten bij jou aan huis.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Het zorgvuldig selecteren van onze docenten uit regio Breda leidt bij ons tot veel vertrouwen. Was de bijles van een docent niet in lijn met de kwaliteitseisen die wij stellen? Dan zijn de kosten voor ons!
Je kiest zelf je docent

Je kiest zelf je docent

Op deze website selecteer jij de docent uit Breda en omstreken die goed past bij jou. Hierdoor word je het best begeleid richting goede schoolcijfers.
Wij adviseren je graag

Wij adviseren je graag

Onze specialisten op de helpdesk weten precies welke bijlesdocent de juiste match is voor jouw voorkeuren. We zijn via onze contactmogelijkheden beschikbaar voor betrouwbaar advies omtrent extra ondersteuning in Breda en de omliggende dorpen.
1

Schoolvakken waarvoor wij docenten hebben

Bijles Aan Huis Breda voorziet leerlingen uit de regio Breda in bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor steeds meer vakken van de middelbare school. Onze Bredase bijlesdocenten begeleiden je graag bij alle moeilijkheden voor de vakken van de middelbare school. Denk hierbij aan bijles Nederlands, bijles scheikunde, bijles wiskunde en bijles natuurkunde. Bekijk hier alle vakken.

Tevens heeft Bijles Aan Huis Breda bijlesleraren die scholieren van de basisschool begeleiden. Zij helpen graag bij de voorbereidingen op bijvoorbeeld de Entreetoets of Centrale Eindtoets (voorheen Citotoets) voor leerlingen van respectievelijk groep 7 en groep 8.

Geen inschrijf- en reiskosten

Bijles Aan Huis Breda rekent nooit inschrijfkosten, bovendien kan je stoppen met bijles wanneer dat gewenst is en wordt geen minimum aantal lessen gehanteerd. Binnen een totale reistijd van gemiddeld ongeveer 2 keer 15 minuten komen onze docenten naar jou toe, zonder dat daar extra reistijd voor gerekend wordt.

Indien je toch een docent wenst die buiten een bepaalde straal woont, worden reiskosten berekend, zoals aangegeven in het profiel van iedere bijlesdocent uit regio Breda. Voor meer informatie over onze tarieven, verwijzen we je graag naar onze tarieven pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!