085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Engels in Wageningen

Vind de docent Engels uit Wageningen die bij jou past!

1

Bijles Engels in Wageningen

Engels is de voertaal van de wereld. Maar heb jij moeite met dit vak, dan kan onze bijles Engels in Wageningen jou helpen. Vul jouw gegevens in de zoekbalk in om te zien welke bijlesdocenten bij jou in de buurt beschikbaar zijn.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles Engels, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten met verstand van zaken

Niet zomaar iedereen kan bijlesdocent worden op Bijles Aan Huis. De docenten die bij ons op de website staan voldoen aan de twee belangrijkste eisen: ze kunnen goed en duidelijk lesgeven op een manier die past bij jou, en ze hebben natuurlijk veel verstand van Engels. De docenten van Bijles Aan Huis begrijpen dat de juiste voorbereiding op toetsen niet alleen vereist dat de leerling de stof leert. Tevens is het belangrijk dat leerlingen leren begrijpen hoe zij zich het best op toekomstige toetsen voorbereiden, het principe van leren leren. Dit kan uiteraard tijdens een reguliere bijles bijgebracht worden, maar Bijles Aan Huis heeft ook docenten die zich puur op dit principe focussen. Zij geven huiswerkbegeleiding, meer hierover lees je op onze pagina over huiswerkbegeleiding. Alles over het vak Engels lees je op de betreffende vakpagina. Onze docenten geven ook les in andere vakken zoals Nederlands, wiskunde, economie en Duits of Frans.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Wageningen die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Gemiddeld 2,9 punten hoger scoren

Het online boeken van een docent is niet alleen heel makkelijk op onze site, het levert ook nog eens aanzienlijke vooruitgang op. Gemiddeld scoorden onze leerlingen voorafgaand aan de bijlessen een 4,2. Nadat ze de bijlessen hadden gehad is dit omhoog gegaan naar een 7,1. We zijn er zelfs zo zeker van dat onze bijlessen zullen helpen, dat als een bijles tegenvalt je deze van ons vergoed krijgt!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.