×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Maastricht

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Bijlesdocent van Bijles Aan Huis geeft een bijles.

Begeleiding in Maastricht

Met Bijles Aan Huis Maastricht ben je slechts enkele klikken verwijderd van een bijlesdocent die past bij jouw voorkeuren. Onze bijlesdocenten en examentrainers zijn vaak direct beschikbaar om onze leerlingen te begeleiding bij alle moeilijkheden omtrent lesstof van de middelbare school en basisschool. Via de vind docent pagina zie je direct welke bijlesdocenten er in de regio Maastricht voor jou beschikbaar zijn.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten in steeds meer woonplaatsen

Behalve in Maastricht zijn onze docenten vaak ook direct beschikbaar in omliggende gebieden rond Maastricht, zoals Heerlen en Sittard. Indien gewenst kan de bijles op een andere locatie plaatsvinden dan bij jou thuis, zoals in een bibliotheek of in de Maastricht University.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Maastricht

Middelbare school en basisschool

Ons docententeam geeft bijles in bijna alle vakken van de middelbare school. Door uitgebreide selecties in regio Maastricht hebben we inmiddels docenten voor de vakken: Nederlands, Engels, geschiedenis, economie, scheikunde en natuurkunde, maar ook voor Duits, Frans, Spaans, bedrijfseconomie, aardrijkskunde, Grieks, rekenen, biologie, wiskunde en Latijn. Sinds kort biedt Bijles Aan Huis Maastricht ook bijles en huiswerkbegeleiding voor leerlingen van de basisschool, zodat zij geholpen kunnen worden met bijvoorbeeld de entreetoets of centrale eindtoets. Uit het verleden bleek dat onze bijlesleerlingen uit groep 7 en groep 8 veel baat hebben bij persoonlijke begeleiding. Vooral voor onderwerpen zoals rekenen en taal is persoonlijke begeleiding een ideale voorbereiding op toetsen van de basisschool.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Maastricht

Tarieven

Het tarieven voor een bijles hangen af van het type docent en zijn te vinden op de tarieven pagina. Junior docenten en zijn voornamelijk geschikt voor leerlingen van de onderbouw. Voor de bovenbouw hebben we senior of supreme docenten, afhankelijk van de voorkeuren van de leerling. Je betaalt bij ons geen inschrijfkosten en meestal geen reiskosten. Bekijk de tarieven pagina voor een uitgebreid overzicht van de verschillen met bijbehorende prijzen. Onze scherpe tarieven voor bijles kunnen we hanteren door een efficiënte manier van werken op IT-gebied.
Een scholier geeft bijles in Maastricht aan zijn bijlesleerling

Huiswerkbegeleiding in Maastricht: leren leren

Bij huiswerkbegeleiding, ofwel studiebegeleiding, ligt de focus op het leren leren. Dit betekent dat je relatief minder begeleid wordt bij zaken die meer betrekking hebben op de inhoud van een bepaald vak. Daarentegen bieden onze docenten hulp bij het plannen richting toetsen, efficiënt leren en het op een gestructureerde manier indelen van de agenda. Hierdoor haal jij als leerling het beste in jezelf naar boven, zonder dat de factor stress een bepalende rol speelt. Meer informatie over huiswerkbegeleiding in Maastricht vind je hier.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.