085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles Maastricht

Vind de bijlesdocent uit Maastricht die bij jou past!

1

Begeleiding in Maastricht

Met Bijles Aan Huis Maastricht ben je slechts enkele klikken verwijderd van een bijlesdocent die past bij jouw voorkeuren. Onze bijlesdocenten en examentrainers zijn vaak direct beschikbaar om onze leerlingen te begeleiden bij alle moeilijkheden van de lesstof van de middelbare school en de basisschool.

Via de vind docent pagina zie je direct welke bijlesdocenten er in de regio Maastricht voor jou beschikbaar zijn.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies een docent

Kies een docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in regio Maastricht? Selecteer de docent die het best past bij je wensen door te kijken naar de docentenprofielen. Onze helpdesk geeft graag persoonlijk advies op maat.
2
Doe een reservering

Doe een reservering

Je kunt eerst rustig kennismaken met de docent, zonder enige verplichting! Of boek gelijk een bijles via het profiel van je bijlesleraar.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Heb je de bijlesleraar uit regio Maastricht die aansluit bij je wensen, kunnen vinden? Dan start jouw weg richting betere schoolcijfers!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten in steeds meer woonplaatsen

Behalve in Maastricht zijn onze docenten vaak ook direct beschikbaar in de omliggende steden van Maastricht, zoals Heerlen en Sittard. Indien gewenst kan de bijles op een andere locatie dan bij jou thuis plaatsvinden, zoals in een bibliotheek of in de Maastricht University.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We selecteren de bijlesleraren uit Maastricht en omstreken nauwkeurig. Dat heeft bij ons geleid tot veel vertrouwen in de kwaliteit. Voldoet de leraar niet aan onze kwaliteit? Dan is de rekening voor ons!
Docent afgestemd op jou

Docent afgestemd op jou

Op bijlesaanhuis.nl kies jij zelf de bijlesleraar uit Maastricht en omliggende gebieden die goed bij jou past. Dat zorgt ervoor dat je beter wordt geholpen richting hogere cijfers.
Wil je advies op maat?

Wil je advies op maat?

Het team van Bijles Aan Huis is getraind om te beoordelen welke tutor het best voldoet aan je voorkeuren. We zijn graag beschikbaar om te adviseren welke bijlesdocent uit Maastricht goed bij je past, bijvoorbeeld via de chat rechtsonder.
1

Middelbare school en basisschool

Ons docententeam geeft bijles in bijna alle vakken van de middelbare school. Door uitgebreide selecties in regio Maastricht hebben we inmiddels docenten voor veel bijlesvakken: bijles Nederlands, bijles Engels, bijles scheikunde en bijles natuurkunde. Bekijk hier alle vakken.

Sinds kort biedt Bijles Aan Huis Maastricht ook bijles en huiswerkbegeleiding aan voor leerlingen van de basisschool, zodat zij geholpen kunnen worden met bijvoorbeeld de Entreetoets of Centrale Eindtoets. Uit het verleden bleek dat onze bijlesleerlingen uit groep 7 en groep 8 veel baat hebben bij persoonlijke begeleiding. Vooral voor onderwerpen zoals rekenen en taal is persoonlijke begeleiding een ideale voorbereiding op toetsen van de basisschool.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Maastricht

Huiswerkbegeleiding in Maastricht: leren leren

Bij huiswerkbegeleiding, ofwel studiebegeleiding, ligt de focus op het leren leren. Dit betekent dat je relatief minder begeleid wordt bij zaken die meer betrekking hebben op de inhoud van een bepaald vak. Daarentegen bieden onze docenten hulp bij het plannen richting toetsen, efficiƫnt leren en het op een gestructureerde manier indelen van de agenda. Hierdoor haal jij als leerling het beste in jezelf naar boven, zonder dat de factor stress een bepalende rol speelt. Meer informatie vind je op de huiswerkbegeleiding pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!