085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles wiskunde A

Vind de bijlesdocent wiskunde A die bij jou past!

1

Bijles wiskunde A

Wiskunde A wordt onterecht gezien als ‘de makkelijke wiskunde’ op de HAVO en het VWO. Maar niets is minder waar. Wiskunde A is een divers vak dat nauw aansluit bij vervolgstudies. Daarom kiezen veel leerlingen ongeacht hun niveau voor bijles wiskunde A van Bijles Aan Huis.

Via onderstaande button zie je alle docenten die jou kunnen helpen bij dit moeilijke schoolvak. Of laat je eerst adviseren door onze specialisten!

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles wiskunde A, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Wiskunde A bijles in iedere grote stad

Wat Bijles Aan Huis zo uniek maakt, is het feit dat wij leerlingen verbinden met de beste lokale bijlesdocenten. Op die manier kunnen zij bijles wiskunde A krijgen bij hen thuis. Op dit moment zijn wij actief in 30 grote steden door heel Nederland, van Amsterdam tot en met Enschede.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een student krijgt bijles wiskunde A

Professionele bijlesdocenten

Op Bijles Aan Huis vind je alleen de bijlesdocenten die voldoen aan de hoge eisen die wij stellen. Iedere docent is door ons uitgekozen op 2 belangrijke aspecten: Vakkennis en didactische vaardigheden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze docenten niet alleen veel van wiskunde A weten, maar ze moeten dit ook duidelijk uit kunnen leggen aan de leerling. Voor meer informatie over onze bijles wiskunde, zie de algemene wiskunde pagina.
Een leerling krijgt bijles wiskunde A

Thuis bijles op maat

Onze bijlessen worden één op één gegeven bij de leerling thuis. Op die manier kunnen onze docenten het meeste uit een leerling halen door middel van een bijles op maat. Niet alleen stellen wij samen een lesplan op om het beste resultaat te halen, we zorgen er ook voor dat je goed voorbereid bent op de volgende wiskunde A onderwerpen.

Op onze site vind je bijlesdocenten die ervaring hebben met leerlingen die last hebben van leerproblemen, dyslexie en dyscalculie. Voor extra informatie over onze diensten met betrekking tot dyslexie en dyscalculie kun je terecht op de dyslexie en dyscalculie pagina.

Boek gemakkelijk online

Het boeken van een bijles wiskunde A op Bijles Aan Huis is zo gedaan. Door jouw gegevens in te voeren via onze zoekbalk krijg je een overzicht van de wiskunde A bijlesdocenten die beschikbaar zijn bij jou in de buurt.

Elke docent is voorzien van een eigen profiel, zodat je een goede indruk van hem of haar kan krijgen. Heb je jouw favoriet gevonden, dan kun je direct een afspraak inplannen dankzij onze online agenda.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!