085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Engels in Groningen

Vind de docent Engels uit Groningen die bij jou past!

1

Bijles Engels in Groningen

Hoewel de Engelse taal steeds belangrijker wordt, is het voor sommige lastig om dit onder de knie te krijgen. Wij van Bijles Aan Huis kunnen je hierbij helpen met onze bijles Engels in Groningen. Vul je gegevens in de zoekbalk in om direct verder te gaan.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles Engels, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Breed aanbod aan bijlesdocenten

Door ons brede aanbod aan getrainde docenten bieden wij bijles Engels in Groningen van enkel de hoogste kwaliteit. Het maak niet uit op welk level je zit en naar welk level je toe moet – samen zorgen we ervoor dat we jouw Engelse vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Al onze docenten zijn geselecteerd op vakkennis, maar ook op didactische vaardigheden. Succes is verzekerd waardoor je binnen no-time je Engels cijfers kan opkrikken. Meer informatie over het vak Engels vind je hier.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie in de omgeving Groningen een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Gegarandeerd succes met Bijles Aan Huis

Om te zorgen dat jouw bijles Engels in Groningen je ook echt verder gaat helpen, kies je zelf een docent uit die bij jou past aan de hand van onze docentenprofielen. Behalve Engels, geven onze bijlesdocenten les in vakken als Nederlands, Duits, Frans en wiskunde of natuurkunde. Met behulp van ons boekingssysteem kan je direct zien welke docenten er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. En mocht een bijles toch tegenvallen, dan hoef je er niet voor te betalen. Dus wacht niet langer en zoek snel een bijlesdocent uit!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden

Registreer en boek een docent.