085-1303558 (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 22:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Registreer als docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Engels in Maastricht

Vind de docent Engels uit Maastricht die bij jou past!

1

Bijles Engels in Maastricht

Boek nu gemakkelijk jouw bijles Engels in Maastricht via Bijles Aan Huis. Ook docenten voor andere vakken zoals Nederlands, economie en wiskunde vind je via onze site. Dankzij ons handige online boekingssysteem is het vinden van een geschikte bijlesdocent bij jou in de buurt een fluitje van een cent geworden. Voer jouw gegevens in op onze zoekbalk om verder te gaan.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles Engels, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Nauwkeurig geselecteerde bijlesdocenten

Bij Bijles Aan Huis garanderen wij kwalitatieve bijles voor het VMBO, HAVO en VWO. Al onze bijlesdocenten zijn nauwkeurig geselecteerd op vakkennis en didactische vaardigheden. Hierdoor is het gemiddelde cijfer van onze leerlingen omhoog gegaan van een 4,2 naar een 7,1. Mocht je toch niet te spreken zijn over een bijles Engels in Maastricht die via ons hebt gehad? Dan krijg je het geld gewoon terug! Je hebt dus niks te verliezen. Kijk voor meer algemene informatie over onze bijles op de algemene bijlespagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in Maastricht die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
1

Onze helpdesk staat voor u klaar

Wij hebben geprobeerd om onze service zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Op onze tarievenpagina vertellen we je graag meer over onze verschillende typen docenten en de bijbehorende kosten. Mocht je toch nog vragen hebben of hulp behoeven, dan helpen wij je graag verder. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar. Wij kunnen je dan ook niet alleen persoonlijk antwoord geven, we kunnen je ook helpen met het inplannen van een (proef)bijles.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

beoordelingen

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!

Onze Mogelijkheden