085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles Groningen

Vind de bijlesdocent uit Groningen die bij jou past!

1

De beste docenten in Groningen

Een docent boek je gemakkelijk op de vind docent pagina. Hier vind je al onze docenten die aan huis komen in de regio Groningen. Ze zijn vaak direct beschikbaar om leerlingen van de basisschool en middelbare school te helpen met alle moeilijke vakken.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies een docent

Kies een docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in Groningen? Selecteer de docent die het beste past bij jouw persoonlijke wensen aan de hand van het docentenprofiel. Ons team op de helpdesk geeft graag advies op maat.
2
Tijdstip kiezen

Tijdstip kiezen

Maak gerust eerst gratis kennis met de docent, zonder enige verplichting! Of boek meteen een bijles via het profiel van de meest geschikte bijlesdocent.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Heb je de docent uit Groningen en omstreken gevonden die aansluit bij je wensen? Dan start je route naar goede schoolcijfers! Dit doen onze bijlesleraren door middel van een goed plan van aanpak.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Vertrouwen in onze docenten

Bij Bijles Aan Huis Groningen hebben we veel vertrouwen in onze zorgvuldig geselecteerde docenten. Daarom betalen wij de les als deze niet voldoet aan onze kwaliteitseisen. Vervolgens gaan we, indien gewenst, samen op zoek naar een vervangende docent. Behalve in de stad Groningen, hebben we ook bijlesdocenten in de provincie Groningen, die ook naar omringende woonplaatsen komen, zoals bijvoorbeeld naar Haren.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We selecteren onze bijlesdocenten uit Groningen en omstreken zorgvuldig. Dat leidt tot veel vertrouwen in onze kwaliteit. Voldoet de bijlesleraar niet aan onze kwaliteit? Dan betaal je bij Bijles Aan Huis niks!
Leraar op de leerling afgestemd

Leraar op de leerling afgestemd

Via bijlesaanhuis.nl kies jij de bijlesdocent uit Groningen en omringende gebieden die het best bij jou past. Hierdoor word je beter geholpen op weg naar hogere cijfers.
Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

De helpdesk van Bijles Aan Huis weet goed welke leraar het best voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Via alle contactmogelijkheden zijn we graag beschikbaar om te adviseren welke bijlesdocent uit regio Enschede het best bij je past.
1

Docenten voor alle vakken van de middelbare school

Bijles Aan Huis Groningen heeft inmiddels voor alle vakken van de middelbare school zeer bekwame docenten beschikbaar. De bijlesvakken waarin Bijles Aan Huis haar leerlingen begeleidt zijn onder andere: bijles natuurkunde, bijles scheikunde, bijles Nederlands en bijles Engels. Bekijk hier alle vakken.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Groningen

Selecteer zelf de docent of laat je adviseren

Bijles Aan Huis Groningen staat graag klaar voor leerlingen die advies willen bij het maken van de keuze voor de juiste docent. We kennen onze docenten goed en ons team is erop getraind om te bepalen welke docent bij welk type leerling past. Natuurlijk ben je altijd volledig vrij om zelf de beste bijlesdocent te selecteren op onze vind docent pagina.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Groningen

Leren leren

Onnodig veel leerlingen van de basisschool en middelbare school halen cijfers die onder hun niveau liggen. Dit is vaak niet te wijten aan een gebrek aan cognitieve kwaliteiten, maar aan een gebrek aan planning. Huiswerkbegeleiding van Bijles Aan Huis Groningen biedt hier uitkomst voor. Hierbij staat het leren leren centraal en wordt de lesstof alleen inhoudelijk behandeld indien dat gewenst is.

Leren leren houdt onder andere in dat je leert hoe je je huis- en leerwerk plant richting toetsen en hoe je leert voor een specifieke toets. Vaak vinden leerlingen het moeilijk om hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden, waardoor zij de nadruk bij het leren op het verkeerde leggen. Onze bijlesdocenten uit regio Groningen begeleiden hier graag in, zodat deze leerlingen de schoolresultaten behalen die bij hun niveau horen.

Bijles in het primair onderwijs

Naast het voortgezet onderwijs, helpen wij ook Groningse leerlingen van de basisschool. Onze docenten voor de basisschool hebben vaak een pedagogische achtergrond.

De bijles van Bijles Aan Huis is een ideale voorbereiding op de Entreetoets en Centrale Eindtoets (voorheen Citotoets) voor leerlingen van respectievelijk groep 7 en groep 8. Meer informatie over bijles in het basisonderwijs vind je op de basisschool pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!