×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Groningen

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Bijlesdocent van Bijles Aan Huis geeft een bijles.

De beste docenten in Groningen

Een docent boek je gemakkelijk op de vind docent pagina. Hier vind je al onze docenten die aan huis komen in de regio Groningen. Ze zijn vaak direct beschikbaar om leerlingen van de basisschool en middelbare school de helpen met alle moeilijke vakken.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Vertrouwen in onze docenten

Bij Bijles Aan Huis Groningen hebben we veel vertrouwen in onze zorgvuldig geselecteerde docenten. Daarom betalen wij de les indien een bijles niet voldoet aan onze kwaliteitseisen. Vervolgens gaan we, indien gewenst, samen op zoek naar een vervangende docent. Behalve in de stad Groningen, hebben we ook bijlesdocenten uit de provincie Groningen, die ook in de omringende woonplaatsen komen, zoals Haren.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een scholier geeft bijles in Groningen aan zijn bijlesleerling

Docenten voor alle vakken van de middelbare school

Bijles Aan Huis Groningen heeft inmiddels voor vrijwel alle vakken van de middelbare school zeer bekwame docenten beschikbaar. De vakken waarin Bijles Aan Huis haar leerlingen begeleidt zijn onder andere: biologie, economie, natuurkunde, scheikunde, Nederlands en Engels. Maar ook vakken zoals bedrijfseconomie, wiskunde, rekenen, Spaans, aardrijkskunde, Duits en Frans behoren tot de mogelijkheden. Naast het voortgezet onderwijs, helpen wij ook leerlingen van de basisschool. Onze Groningse bijlesdocenten voor de basisschool hebben vaak een pedagogische achtergrond. De bijles van Bijles Aan Huis Groningen is een ideale voorbereiding op de entreetoets en centrale eindtoets (voorheen citotoets) voor leerlingen van groep 7 en groep 8 respectievelijk.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Groningen

Selecteer zelf de docent of laat je adviseren

Bijles Aan Huis Groningen staat graag klaar voor leerlingen die advies willen bij het maken van de keuze voor de juiste docent. We kennen onze docenten goed en ons team is erop getraind om te bepalen welke docent bij welk type leerling past. Echter ben je altijd volledig vrij om de beste bijlesdocent te selecteren op onze vind docent pagina.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Groningen

Leren leren

Onnodig veel leerlingen van de basisschool en middelbare school halen cijfers die onder hun niveau liggen. Dit is vaak niet te wijten aan een gebrek aan cognitieve kwaliteiten, maar aan een gebrek aan planning. Huiswerkbegeleiding van Bijles Aan Huis Groningen biedt hiervoor een uitkomst. Hierbij staat het leren leren centraal en wordt de lesstof alleen inhoudelijk behandeld indien dat gewenst is. Leren leren houdt onder andere in dat je leert hoe je je huis- en leerwerk plant richting toetsen en hoe je leert voor een specifiek toets. Vaak vinden leerlingen het moeilijk om hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden, waardoor zij de nadruk bij het leren op het verkeerde leggen. Onze bijlesdocenten uit regio Groningen begeleiden hier graag in, zodat deze leerlingen de schoolresultaten behalen die bij hun niveau horen.
Een leerling krijgt bijles in Groningen

Bijles in het primair onderwijs

Naast het voortgezet onderwijs, helpen wij ook Groningse leerlingen van de basisschool. Onze docenten voor de basisschool hebben vaak een pedagogische achtergrond. De bijles van Bijles Aan Huis is een ideale voorbereiding op de entreetoets en centrale eindtoets (voorheen citotoets) voor leerlingen van groep 7 en groep 8 respectievelijk. Meer informatie over bijles in het basisonderwijs vind je op de basisschool pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.