085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles Leiden

Vind de bijlesdocent uit Leiden die bij jou past!

  • Trustpilot logo 4.5 / 5 star rating
    TrustScore 4.5 / 5
  • 5500+
    Geholpen leerlingen
1

Bijles in regio Leiden

Bijles Aan Huis Leiden biedt persoonlijke bijles aan leerlingen van de middelbare school en basisschool uit regio Leiden. Onze docenten zijn meestal direct beschikbaar voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in Leiden en omstreken.

Op de vind docent pagina zie je direct welke Leidse docenten voor jou beschikbaar zijn.
Leerling krijgt bijles van een leraar

Docenten voor verschillende schoolvakken

Door ons sterke team van bijlesdocenten, geven we in steeds meer vakken bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Waar we begonnen met alleen docenten voor bijles wiskunde, hebben steeds meer Leidse docenten zich bij ons aangesloten. Zij zijn vaak zelf student aan de Universiteit Leiden, waardoor ze dicht bij de leerling staan. Ze weten precies tegen welke moeilijkheden onze leerlingen aanlopen bij het maken van huiswerk of het leren voor een moeilijke toets.

De vakken van de middelbare school waarvoor wij op dit moment in regio Leiden vaak direct een bijlesleraar beschikbaar hebben zijn bijles scheikunde, bijles Nederlands, bijles wiskunde en bijles natuurkunde. Bekijk hier alle vakken.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies je docent

Kies je docent

Wil je graag passende begeleiding bij jou thuis in de buurt van Leiden? Selecteer de docent die het best bij je past, gebaseerd op het docentenprofiel op de vind docent pagina. Onze helpdesk geeft graag persoonlijk advies op maat, zodat je weet dat de docent echt bij je past!
2
Doe een bijlesverzoek

Doe een bijlesverzoek

Maak een afspraak in de kalender van de meest geschikte docent voor bijles of huiswerkbegeleiding. Of plan eerst een kosteloos kennismakingsgesprek zonder verplichtingen!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Onze bijlesdocenten starten altijd met een goed plan van aanpak richting betere schoolcijfers. Heb je de juiste docent uit Leiden gevonden? Dan kan de vooruitgang beginnen!
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Waarom bijles?

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding door de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding en zonder stress het beste uit zichzelf halen. Meer informatie over onze visie en werkwijze lees je op de algemene bijlespagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Door uitgebreid te selecteren heeft Bijles Aan Huis vertrouwen in haar docenten uit regio Leiden. Voldeed een bijles niet aan onze kwaliteitseisen? Dan betaal je niks!
Begeleiding naar jouw wensen

Begeleiding naar jouw wensen

Op de vind docent pagina kies je zelf de bijlesdocent uit regio Leiden die bij jouw wensen past. Hierdoor is de kans het grootst dat je bijlesdocent de juiste persoon is om je te helpen met je schoolwerk.
Wij staan direct klaar!

Wij staan direct klaar!

Via WhatsApp, de telefoon of de chat is de helpdesk van bijlesaanhuis.nl bereikbaar voor advies omtrent persoonlijke begeleiding in Leiden en omringende woonplaatsen.
Een scholier geeft bijles in Leiden aan zijn bijlesleerling

Ook buiten de stad Leiden

De omliggende woonplaatsen waar onze Leidse bijlesdocenten bij de leerling aan huis komen, zijn onder andere: Delft, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Voorschoten, Voorhout, Sassenheim, Oegstgeest, Warmond, Maaldrift, Valkenburg, Leiderdorp en Rotterdam. Op de vind docent pagina vind je een overzicht van al onze beschikbare bijlesdocenten in de regio Leiden.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Leiden

Zelf een docent selecteren

Ondanks dat we graag helpen bij het selecteren, kan je bij Bijles Aan Huis Leiden ook zelf op zoek gaan naar de meest geschikte docent. Op de vind docent pagina zie je al onze beschikbare docenten in regio Leiden. Hier vind je tevens basisinformatie over elke docent die je kan gebruiken bij de afweging welke docent het best bij jou past. Al onze docenten hebben een eigen kalender waar je hun beschikbaarheid voor de komende periode ziet, maar vaak zijn onze docenten buiten deze tijden ook beschikbaar.

Leren plannen

Voor veel leerlingen van het primair en voortgezet onderwijs blijkt het moeilijk te zijn om het maken van huiswerk en de voorbereiding op toetsen goed te plannen. Hierdoor kunnen schoolcijfers van leerlingen onverwachts tegenvallen, ondanks dat de leerling de benodigde capaciteiten bezit. Bijles Aan Huis Leiden biedt door middel van huiswerkbegeleiding een oplossing voor leerlingen die moeite hebben met plannen. Hierbij ligt de focus meer op het leren leren in plaats van op de inhoud van een schoolvak.

Voor de basisschool en de onderbouw van middelbare school is het vaak wel mogelijk dat de huiswerkbegeleiding meer vakinhoudelijk wordt. Op de pagina over huiswerkbegeleiding vind je meer specifieke informatie.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!