×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Leiden

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een interview van een bijles leerling en een bijles docent terwijl een bijles plaatsvindt op de achtergrond.

Bijles in regio Leiden

Bijles Aan Huis Leiden biedt persoonlijke bijles aan leerlingen van de middelbare school en basisschool uit regio Leiden. Onze docenten zijn vaak direct beschikbaar voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in Leiden en omstreken. Op de vind docent pagina zie je direct welke Leidse docenten voor jou beschikbaar zijn.
Leerling krijgt bijles van een leraar

Docenten voor verschillende schoolvakken

Door ons sterke team van bijlesdocenten, geven we in steeds meer vakken bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Waar we begonnen met alleen docenten voor wiskunde bijles, hebben steeds meer Leidse docenten zich bij ons aangesloten. Zij zijn veelal zelf student aan de Universiteit Leiden, waardoor ze dicht bij de leerling staan. Ze weten precies tegen welke moeilijkheden onze leerling aanlopen bij het maken van huiswerk of het leren voor een moeilijke toets. De vakken van de middelbare school waarvoor wij op dit moment in regio Leiden vaak direct een bijlesleraar beschikbaar hebben zijn biologie, economie, scheikunde, Nederlands, wiskunde en natuurkunde. Maar we hebben ook docenten voor aardrijkskunde, geschiedenis, Engels, bedrijfseconomie, rekenen, Latijn, Duits, Spaans, Frans en Grieks.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Waarom bijles?

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding van de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding zonder stress het beste uit zichzelf halen. Meer informatie over onze visie en werkwijze lees je hier.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een scholier geeft bijles in Leiden aan zijn bijlesleerling

Ook buiten de stad Leiden

De omliggende woonplaatsen waar onze Leidse bijlesdocenten bij de leerling aan huis komen, zijn onder andere: Delft, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Voorschoten, Voorhout, Sassenheim, Oegstgeest, Warmondt, Maaldrift, Valkenburg, Leiderdorp en Rotterdam. Op de vind docent pagina vind je overzicht van al onze beschikbare bijlesdocenten in de regio Leiden.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Leiden

Zelf een docent selecteren

Ondanks dat we graag helpen bij het selecteren, kan je bij Bijles Aan Huis Leiden ook zelf op zoek gaan naar de meest geschikte docent. Op de vind docent pagina zie je al onze beschikbare docenten in regio Leiden. Hier vind je tevens basisinformatie over elke docent die je kan gebruiken bij de afweging welke docent het best bij jou past. Al onze docenten hebben een eigen kalender waar je hun beschikbaarheid voor de komende periode ziet, maar vaak zijn onze docenten buiten deze tijden ook beschikbaar.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Leiden

Leren plannen

Voor veel leerlingen van het primair en voortgezet onderwijs blijkt het moeilijk te zijn om het maken van huiswerk en de voorbereiding op toetsen goed te plannen. Hierdoor kunnen schoolcijfers van leerlingen onverwachts tegenvallen, ondanks dat de leerling de benodigde capaciteiten bezit. Bijles Aan Huis Leiden biedt door middel van huiswerkbegeleiding een oplossing voor leerlingen die moeite hebben met plannen. Hierbij ligt de focus meer op het leren leren in plaats de inhoud van een schoolvak. Voor de basisschool en de onderbouw van middelbare school is het vaak wel mogelijk dat de huiswerkbegeleiding meer vakinhoudelijk wordt. Op de pagina over huiswerkbegeleiding vind je meer specifieke informatie.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.