085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Leiden

Vind de bijlesdocent uit Leiden die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een scholier geeft bijles in Leiden aan zijn bijlesleerling

Bijles in regio Leiden

Bijles Aan Huis Leiden biedt persoonlijke bijles aan leerlingen van de middelbare school en basisschool uit regio Leiden. Onze docenten zijn meestal direct beschikbaar voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in Leiden en omstreken.

Op de vind docent pagina zie je direct welke Leidse docenten voor jou beschikbaar zijn.
Leerling krijgt bijles van een leraar

Docenten voor verschillende schoolvakken

Door ons sterke team van bijlesdocenten, geven we in steeds meer vakken bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Waar we begonnen met alleen docenten voor bijles wiskunde, hebben steeds meer Leidse docenten zich bij ons aangesloten. Zij zijn vaak zelf student aan de Universiteit Leiden, waardoor ze dicht bij de leerling staan. Ze weten precies tegen welke moeilijkheden onze leerlingen aanlopen bij het maken van huiswerk of het leren voor een moeilijke toets.

De vakken van de middelbare school waarvoor wij op dit moment in regio Leiden vaak direct een bijlesleraar beschikbaar hebben zijn bijles scheikunde, bijles Nederlands, bijles wiskunde en bijles natuurkunde. Maar we hebben ook docenten voor biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, Engels, economie, bedrijfseconomie, rekenen, Latijn, Duits, Spaans, Frans en Grieks.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in Leiden, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Waarom bijles?

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding door de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding en zonder stress het beste uit zichzelf halen. Meer informatie over onze visie en werkwijze lees je op de algemene bijlespagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een scholier geeft bijles in Leiden aan zijn bijlesleerling

Ook buiten de stad Leiden

De omliggende woonplaatsen waar onze Leidse bijlesdocenten bij de leerling aan huis komen, zijn onder andere: Delft, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Voorschoten, Voorhout, Sassenheim, Oegstgeest, Warmond, Maaldrift, Valkenburg, Leiderdorp en Rotterdam. Op de vind docent pagina vind je een overzicht van al onze beschikbare bijlesdocenten in de regio Leiden.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Leiden

Zelf een docent selecteren

Ondanks dat we graag helpen bij het selecteren, kan je bij Bijles Aan Huis Leiden ook zelf op zoek gaan naar de meest geschikte docent. Op de vind docent pagina zie je al onze beschikbare docenten in regio Leiden. Hier vind je tevens basisinformatie over elke docent die je kan gebruiken bij de afweging welke docent het best bij jou past. Al onze docenten hebben een eigen kalender waar je hun beschikbaarheid voor de komende periode ziet, maar vaak zijn onze docenten buiten deze tijden ook beschikbaar.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Leiden

Leren plannen

Voor veel leerlingen van het primair en voortgezet onderwijs blijkt het moeilijk te zijn om het maken van huiswerk en de voorbereiding op toetsen goed te plannen. Hierdoor kunnen schoolcijfers van leerlingen onverwachts tegenvallen, ondanks dat de leerling de benodigde capaciteiten bezit. Bijles Aan Huis Leiden biedt door middel van huiswerkbegeleiding een oplossing voor leerlingen die moeite hebben met plannen. Hierbij ligt de focus meer op het leren leren in plaats van op de inhoud van een schoolvak.

Voor de basisschool en de onderbouw van middelbare school is het vaak wel mogelijk dat de huiswerkbegeleiding meer vakinhoudelijk wordt. Op de pagina over huiswerkbegeleiding vind je meer specifieke informatie.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.