085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Nijmegen

Vind de bijlesdocent uit Nijmegen die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Nijmegen

Betere schoolresultaten in Nijmegen

Begeleiding door onze Nijmeegse docenten vormt de ideale basis voor een goede voorbereiding op toetsen. Onze docenten zijn vaak zelf student aan de Universiteit van Nijmegen, waardoor zij nog dicht bij onze leerlingen staan en weten waar ze tegenaan lopen bij het maken van huiswerk en leren voor toetsen.

Klik op onderstaande button om direct op zoek te gaan naar de beste docent in Nijmegen voor jouw wensen.

Het voordeel van onze junior docenten

Voor leerlingen van de onderbouw hebben we tevens junior docenten. Dit zijn docenten die lesgeven tegen een sterk gereduceerd tarief, maar wel de didactische vaardigheden en kennis bezitten die nodig is om leerlingen te helpen met betere schoolresultaten.

Het voordeel van de junior docenten is dat zij relatief recent zelf de lesstof met zeer hoge cijfers afgerond hebben, waardoor ze goed snappen wat onze leerlingen moeilijk vinden. Voor meer informatie over onze prijzen verwijzen we je naar de tarieven pagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Tevens buiten Nijmegen

Veel van onze Nijmeegse bijlesdocenten komen ook bij leerlingen aan huis in de omringende woonplaatsen van Nijmegen, zoals Arnhem, Elst, Beuningen en Wijchen. Hiernaast is het mogelijk om, na overleg met de bijlesdocent, de bijles op een andere locatie plaats te laten vinden.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent in omgeving Nijmegen die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Docenten voor alle vakken van het voortgezet onderwijs

Door uitbreiding van ons toegewijde docententeam geeft Bijles Aan Huis Nijmegen bijles in vrijwel alle schoolvakken. We hebben docenten beschikbaar voor bijles in bètavakken zoals bijles natuurkunde, bijles scheikunde en bijles wiskunde. Maar ook voor andere vakken kun je bij ons terecht. Latijn, economie, Nederlands, rekenen, geschiedenis, Spaans, bedrijfseconomie, aardrijkskunde, Engels, biologie, Duits, Frans en Grieks behoren tot de mogelijkheden.

Op onze vind docent pagina boek je zelf gemakkelijk de bijlesdocent uit regio Nijmegen die bij jou past. Mocht je vragen hebben bij het selecteren van de juiste docent, dan staan we graag klaar om te adviseren.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Nijmegen

Flexibele bijles die bij jou past

Onze docenten begeleiden leerlingen op alle niveaus van de middelbare school, van vmbo 1 tot en met vwo 6. Zij snappen dat de benadering van een vwo-leerling heel anders is, dan die van een vmbo-leerling. We vertellen je graag welke docent het best bij jouw wensen past.

Naast docenten voor het voortgezet onderwijs heeft Bijles Aan Huis Nijmegen ook bijlesdocenten die basisscholieren bijstaan bij onder andere de Entreetoets en Centrale Eindtoets (voorheen Citotoets). Op de vind docent pagina boek je eenvoudig de beste bijlesdocenten voor de basisschool, of laat je door ons adviseren!
Een scholier geeft bijles in Nijmegen aan zijn bijlesleerling

Middelbare school en basisschool

Onze docenten begeleiden leerlingen op alle niveaus van de middelbare school, van vmbo 1 tot en met vwo 6. Zij snappen dat de benadering van een vwo-leerling heel anders is dan van een vmbo-leerling. We vertellen je graag welke docent het best bij jouw wensen past. Naast docenten voor het voortgezet onderwijs, heeft Bijles Aan Huis Nijmegen ook bijlesdocenten die basisscholieren bijstaan bij ondere andere de entreetoets en centrale eindtoets (voorheen citotoets). Op de vind docent pagina boek je eenvoudig de beste bijlesdocenten voor de basisschool, of laat je door ons adviseren!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.