085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles Nijmegen

Vind de bijlesdocent uit Nijmegen die bij jou past!

  • Trustpilot logo 4.5 / 5 star rating
    TrustScore 4.5 / 5
  • 5500+
    Geholpen leerlingen
1

Betere schoolresultaten in Nijmegen

Begeleiding door onze Nijmeegse docenten vormt de ideale basis voor een goede voorbereiding op toetsen. Onze docenten zijn vaak zelf student aan de Universiteit van Nijmegen, waardoor zij nog dicht bij onze leerlingen staan en weten waar ze tegenaan lopen bij het maken van huiswerk en leren voor toetsen.

Klik op onderstaande button om direct op zoek te gaan naar de beste docent in Nijmegen voor jouw wensen.

Het voordeel van onze junior docenten

Voor leerlingen van de onderbouw hebben we tevens junior docenten. Dit zijn docenten die lesgeven tegen een sterk gereduceerd tarief, maar wel de didactische vaardigheden en kennis bezitten die nodig is om leerlingen te helpen met betere schoolresultaten.

Het voordeel van de junior docenten is dat zij relatief recent zelf de lesstof met zeer hoge cijfers afgerond hebben, waardoor ze goed snappen wat onze leerlingen moeilijk vinden. Voor meer informatie over onze prijzen verwijzen we je naar de tarieven pagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer een docent

Selecteer een docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in regio Nijmegen? Kies de bijlesdocent die het beste past bij je wensen door te kijken naar het profiel van onze geselecteerde docenten. Ons team geeft graag persoonlijk advies bij het maken van je keuze.
2
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Maak eerst rustig kennis met de bijlesdocent, zonder enige verplichting! Je kunt ook gelijk een bijles boeken via het docentenprofiel op de vind docent pagina.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Heb jij de leraar uit regio Nijmegen die aansluit bij jouw wensen gevonden? Dan start je weg richting goede schoolcijfers! Dit doen de docenten van Bijles Aan Huis door middel van een goed plan van aanpak.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Tevens buiten Nijmegen

Veel van onze Nijmeegse bijlesdocenten komen ook bij leerlingen aan huis in de omringende woonplaatsen van Nijmegen, zoals Arnhem, Elst, Beuningen en Wijchen. Hiernaast is het mogelijk om, na overleg met de bijlesdocent, de bijles op een andere locatie plaats te laten vinden.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We kiezen de tutoren uit regio Nijmegen nauwkeurig. Dat heeft geleid tot een groot vertrouwen in de kwaliteit. Voldeed de bijlesdocent niet aan de hoge kwaliteit? Dan betalen wij de rekening!
Begeleiding afgestemd op jou

Begeleiding afgestemd op jou

Op de site van Bijles Aan Huis kies jij zelf de leraar uit Nijmegen en de woonplaatsen eromheen die het best bij jou past, waardoor je goed wordt geholpen naar betere schoolprestaties.
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Ons team van specialisten is getraind om goed te beoordelen welke begeleider het best voldoet aan jouw wensen. Zij zijn altijd bereikbaar om advies te geven welke docent uit regio Nijmegen goed bij je past, bijvoorbeeld via WhatsApp, telefoon of de chat rechtsonder.
1

Docenten voor alle vakken van het voortgezet onderwijs

Door uitbreiding van ons toegewijde docententeam geeft Bijles Aan Huis Nijmegen bijles in vrijwel alle schoolvakken. We hebben docenten beschikbaar voor bijles in bètavakken zoals bijles natuurkunde, bijles scheikunde en bijles wiskunde. Maar ook voor andere vakken kun je bij ons terecht. Latijn, economie, Nederlands, rekenen, geschiedenis, Spaans, bedrijfseconomie, aardrijkskunde, Engels, biologie, Duits, Frans en Grieks behoren tot de mogelijkheden.

Op onze vind docent pagina boek je zelf gemakkelijk de bijlesdocent uit regio Nijmegen die bij jou past. Mocht je vragen hebben bij het selecteren van de juiste docent, dan staan we graag klaar om te adviseren.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Nijmegen

Flexibele bijles die bij jou past

Onze docenten begeleiden leerlingen op alle niveaus van de middelbare school, van vmbo 1 tot en met vwo 6. Zij snappen dat de benadering van een vwo-leerling heel anders is, dan die van een vmbo-leerling. We vertellen je graag welke docent het best bij jouw wensen past.

Naast docenten voor het voortgezet onderwijs heeft Bijles Aan Huis Nijmegen ook bijlesdocenten die basisscholieren bijstaan bij onder andere de Entreetoets en Centrale Eindtoets (voorheen Citotoets). Op de vind docent pagina boek je eenvoudig de beste bijlesdocenten voor de basisschool, of laat je door ons adviseren!

Middelbare school en basisschool

Onze docenten begeleiden leerlingen op alle niveaus van de middelbare school, van vmbo 1 tot en met vwo 6. Zij snappen dat de benadering van een vwo-leerling heel anders is dan van een vmbo-leerling. We vertellen je graag welke docent het best bij jouw wensen past. Naast docenten voor het voortgezet onderwijs, heeft Bijles Aan Huis Nijmegen ook bijlesdocenten die basisscholieren bijstaan bij ondere andere de entreetoets en centrale eindtoets (voorheen citotoets). Op de vind docent pagina boek je eenvoudig de beste bijlesdocenten voor de basisschool, of laat je door ons adviseren!

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!