085-1303558
×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Tilburg

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Tilburg

Waarom bijles?

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding van de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding zonder stress het beste uit zichzelf halen. Alle informatie over onze visie en werkwijze vind je op de algemene bijlespagina.
Een bijlesdocent geeft bijles aan een leerling uit Tilburg

Hogere cijfers in Tilburg

De begeleiding van Bijles Aan Huis Tilburg is een ideale voorbereiding gebleken op toetsen of bij het maken van huiswerk. Onze docenten geven 1-op-1 bijles of bijles in groepjes voor alle schoolvakken aan de leerlingen van de middelbare school en basisschool. Je ziet en boekt ze direct op onze vind docent pagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent
Selecteer je docent
Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak
Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!
Boek vooruitgang!
Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

In heel Brabant

Ook buiten Tilburg hebben we docenten beschikbaar, zoals in Goirle en Den Bosch. Op onze vind docent pagina boek je zelf eenvoudig de bijlesleraar die het best bij jouw wensen past. Tevens staan we graag klaar om te adviseren bij het maken van je keuze. Zodra de bijles is geboekt, kan het behalen van betere schoolresultaten beginnen en is het behalen van betere schoolcijfers een stap dichterbij! Hierna vernemen we graag hoe je onze bijlessen hebt ervaren, zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Tilburg

Docenten voor meerdere schoolvakken tegelijk

Inmiddels kunnen leerlingen bij Bijles Aan Huis terecht voor vrijwel alle vakken van de middelbare school: geschiedenis, wiskunde, bedrijfseconomie, Nederlands, Grieks, Engels, scheikunde, Frans, aardrijkskunde, natuurkunde, rekenen, Duits, Latijn, biologie, Spaans en economie. Sommige docenten hebben een specialisatie in meerdere gerelateerde vakken, waardoor het vaak mogelijk is om één docenten te boek voor bijvoorbeeld natuurkunde, scheikunde of wiskunde. Kijk op de betreffende vakpagina’s voor meer specifieke informatie over het vak.
Een scholier geeft bijles in Tilburg aan zijn bijlesleerling

Examentraining

Naast bijles en huiswerkbegeleiding is het mogelijk om gedurende het hele schooljaar examentrainingen te volgen. Deze lessen vinden, net zoals reguliere bijles, plaats bij de leerling thuis. Bij examentraining ligt de nadruk op het oefenen van oud examens, maar naargelang jouw wens kan ook lesstof uit het verleden opgehaald worden. De examentrainingen van Bijles Aan Huis Tilburg zijn een ideale voorbereiding op het centraal examen van zowel vmbo, havo als vwo. Klik hier voor meer informatie over onze examentrainingen.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Tilburg

Vmbo, havo en vwo

Bijles Aan Huis Tilburg begeleidt leerlingen van het voortgezet onderwijs op alle niveaus: vmbo, havo en vwo. Wij hebben meerdere docenten die door ervaring gespecialiseerd zijn in een bepaald niveau. Zij zien dat een vmbo-leerling een andere benadering nodig heeft dan een vwo-leerling. Zodoende zorgt Bijles Aan Huis Tilburg voor de beloofde bijles op maat.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.