085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Tilburg

Vind de bijlesdocent uit Tilburg die bij jou past!

  • Trustpilot logo 4.5 / 5 star rating
    TrustScore 4.5 / 5
  • 5000+
    Geholpen leerlingen
1

Hogere cijfers in Tilburg

De begeleiding van Bijles Aan Huis Tilburg is een ideale voorbereiding gebleken op toetsen en van grote waarde gebleken bij het maken van huiswerk. Onze docenten geven 1-op-1 of in groepjes bijles, voor alle schoolvakken aan de leerlingen van de middelbare school en basisschool. Je ziet en boekt ze direct op onze vind docent pagina.
Een bijlesdocent geeft bijles aan een leerling uit Tilburg

Waarom bijles?

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding door de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding en zonder stress het beste uit zichzelf halen. Alle informatie over onze visie en werkwijze vind je op de algemene bijlespagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in regio Tilburg? Maak een keuze voor de docent die het best past bij jouw wensen door te kijken naar de profielen van zorgvuldig geselecteerde docenten. Ons team staat altijd klaar om persoonlijk te adviseren.
2
Een reservering doen

Een reservering doen

Maak eerst kennis met de bijlesleraar, zonder verplichtingen! Via het docentenprofiel kun je ook gelijk een bijles boeken met je favoriete docent.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Heb jij de bijlesleraar uit regio Tilburg, die goed aansluit bij je wensen, kunnen vinden? Dan start je route naar betere schoolcijfers! Dit doen de docenten van Bijles Aan Huis altijd met een goed plan van aanpak.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

In heel Brabant

Ook buiten Tilburg hebben we docenten beschikbaar, zoals in Goirle en Den Bosch. Op onze vind docent pagina boek je zelf eenvoudig de bijlesleraar die het best bij jouw wensen past. Tevens staan we graag klaar om te adviseren bij het maken van je keuze.

Zodra de bijles is geboekt, kan het behalen van betere schoolresultaten beginnen en is het behalen van betere schoolcijfers een grote stap dichterbij! Hierna vernemen we graag hoe je onze bijlessen hebt ervaren, zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

De bijlesdocenten uit regio Nijmegen zijn nauwkeurig door ons geselecteerd, dus hebben we veel vertrouwen in de kwaliteit. Was een bijles niet van onze beloofde hoge kwaliteit? Dan betaal je niet voor die les.
Docent afgestemd op jou

Docent afgestemd op jou

Selecteer zelf de bijlesdocent uit regio Tilburg die bij je wensen past. De bijlesdocent komt vervolgens naar de gewenste bijleslocatie, zodat je goed voorbereid bent op toetsen.
Vraag gerust advies

Vraag gerust advies

Onze medewerkers zijn speciaal getraind, zodat ze het best kunnen beoordelen welke begeleider voldoet aan je persoonlijke wensen. Zij zijn altijd bereikbaar om betrouwbaar en persoonlijk advies te geven welke docent uit Tilburg bij je past.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Tilburg

Docenten voor meerdere schoolvakken tegelijk

Inmiddels kunnen leerlingen bij Bijles Aan Huis terecht voor vrijwel alle vakken van de middelbare school. Bekijk hier alle vakken.

Sommige docenten hebben een specialisatie in meerdere gerelateerde vakken, waardoor het vaak mogelijk is om één docent voor verschillende bijlessen te boeken, bijvoorbeeld bijles natuurkunde, bijles scheikunde of bijles wiskunde. Kijk op de betreffende vakpagina’s voor meer specifieke informatie over het vak.
Een scholier geeft bijles in Tilburg aan zijn bijlesleerling

Examentraining

Naast bijles en huiswerkbegeleiding is het mogelijk om gedurende het hele schooljaar examentrainingen te volgen. Deze lessen vinden, net zoals reguliere bijles, plaats bij de leerling thuis. Bij examentraining ligt de nadruk op het oefenen van oude examens, maar afhankelijk van jouw wens kan ook lesstof uit het verleden opgehaald worden.

De examentrainingen van Bijles Aan Huis Tilburg zijn een ideale voorbereiding op het centraal examen van zowel vmbo, havo als vwo. Kijk op de examentraining pagina voor meer informatie over onze examentrainingen.

Vmbo, havo en vwo

Bijles Aan Huis Tilburg begeleidt leerlingen van het voortgezet onderwijs op alle niveaus: vmbo, havo en vwo. Wij hebben meerdere docenten die door ervaring gespecialiseerd zijn in een bepaald niveau. Zij zien dat een vmbo-leerling een andere benadering nodig heeft dan een vwo-leerling. Zo zorgt Bijles Aan Huis Tilburg voor de beloofde bijles op maat.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!