085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles in regio Delft

Vind de bijlesdocent uit Delft die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Delft

Geselecteerde docenten

Door een uitgebreide en zorgvuldige selectie van zeer bekwame docenten uit regio Delft, geeft Bijles Aan Huis Delft inmiddels bijles, studiebegeleiding en examentraining in vrijwel alle vakken van de middelbare school. Op de vind docent pagina zie je welke bijlesdocenten uit regio Delft direct voor jou beschikbaar zijn.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Een leerling van de middelbare school krijgt huiswerkbegeleiding

Online bijles

Door de nieuwste technologie die Bijles Aan Huis gebruikt om leerlingen van de middelbare school en basisschool ook online te ondersteunen, is het concept van online bijles een steeds groter succes geworden. Veel leerlingen kiezen voor online bijles, omdat het nemen van bijles zo nóg laagdrempeliger wordt, waarbij bij ons de kwaliteit gewaarborgd blijft. Onze docenten weten namelijk precies hoe zij online bijles vorm moeten geven, zodat je dezelfde persoonlijke begeleiding krijgt als de begeleiding van onze docenten bij jou thuis.

Door het concept van online bijles zorgt Bijles Aan Huis dat werkelijk alle leerlingen in Nederland de juiste persoonlijke begeleiding kunnen krijgen die zij nodig hebben om met meer zelfvertrouwen schooltoetsen te maken. Voor meer informatie over onze online bijles, ga je naar de online bijles pagina.

Docenten buiten Delft

Onze docenten reizen graag een stukje om zodoende ook begeleiding buiten de stad Delft te kunnen bieden. De omliggende woonplaatsen waar wij vaak direct een docent beschikbaar hebben, zijn onder andere: Rotterdam, Den Haag, Leiden, Rijswijk, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden en Pijnacker.

Waarom bijles?

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding van de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding en zonder stress het beste uit zichzelf halen.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie in de omgeving Delft een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een scholier geeft bijles in Delft aan zijn bijlesleerling

Docenten voor alle schoolvakken van de middelbare school

Met name voor de moeilijke bètavakken hebben we in regio Delft vrijwel direct een bijlesdocent klaar staan om nieuwe leerlingen te helpen aan betere schoolresultaten. Onze Delftse docenten helpen je graag met bijles natuurkunde, bijles scheikunde en bijles wiskunde. Maar ze geven ook bijles in de andere vakken: biologie, aardrijkskunde, bedrijfseconomie, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Nederlands en maatschappijleer.
Een bijlesleerling krijgt hulp van een docent

Geen minimum aantal bijlessen

Omdat we het belangrijk vinden dat leerlingen alleen bijles nemen wanneer zij dit nodig achten, hebben wij geen minimaal aantal lessen dat geboekt moet worden. Niet elke bijlesleerling is hetzelfde, daardoor kan het zijn dat de ene leerling elke week bijles nodig heeft en de andere alleen een bijlesdocent inschakelt om laatste vragen te stellen vlak voor een toets. Hierdoor is het aantal lessen altijd aangepast aan de wensen van de leerling en word je nooit gedwongen om een bijles te boeken terwijl dit niet nodig is. Meer algemene informatie over onze werkwijze vind je op de bijles pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en reserveer een docent.