085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles in regio Delft

Vind de bijlesdocent uit Delft die bij jou past!

  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een leerling van de middelbare school krijgt huiswerkbegeleiding

Online bijles

Door de nieuwste technologie die Bijles Aan Huis gebruikt om leerlingen van de middelbare school en basisschool ook online te ondersteunen, is het concept van online bijles een steeds groter succes geworden. Veel leerlingen kiezen voor online bijles, omdat het nemen van bijles zo nóg laagdrempeliger wordt, waarbij bij ons de kwaliteit gewaarborgd blijft. Onze docenten weten namelijk precies hoe zij online bijles vorm moeten geven, zodat je dezelfde persoonlijke begeleiding krijgt als de begeleiding van onze docenten bij jou thuis.

Door het concept van online bijles zorgt Bijles Aan Huis dat werkelijk alle leerlingen in Nederland de juiste persoonlijke begeleiding kunnen krijgen die zij nodig hebben om met meer zelfvertrouwen schooltoetsen te maken. Voor meer informatie over onze online bijles, ga je naar de online bijles pagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in regio Delft, op de leerling afgestemd? Kies de bijlesleraar die het beste bij jou past, gebaseerd op docentenprofielen. Onze helpdesk geeft altijd met plezier persoonlijk advies.
2
Reserveer de docent

Reserveer de docent

Vraag om een kosteloze kennismaking met je favoriete docent, zonder verplichtingen! Of boek gelijk een afspraak in de kalender van de docent naar wens voor huiswerkbegeleiding of bijles.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Heb je de meest geschikte bijlesdocent uit regio Delft gevonden? Dan kan de de weg naar betere schoolresultaten beginnen!
1

Geselecteerde docenten

Door een uitgebreide en zorgvuldige selectie van zeer bekwame docenten uit regio Delft, geeft Bijles Aan Huis Delft inmiddels bijles, studiebegeleiding en examentraining in vrijwel alle vakken van de middelbare school. Op de vind docent pagina zie je welke bijlesdocenten uit regio Delft direct voor jou beschikbaar zijn.

Docenten buiten Delft

Onze docenten reizen graag een stukje om zodoende ook begeleiding buiten de stad Delft te kunnen bieden. De omliggende woonplaatsen waar wij vaak direct een docent beschikbaar hebben, zijn onder andere: Rotterdam, Den Haag, Leiden, Rijswijk, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden en Pijnacker.

Waarom bijles?

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding van de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding en zonder stress het beste uit zichzelf halen.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Uitgebreid en zorgvuldig selecteren heeft geleid tot vertrouwen in onze docenten uit regio Delft. Voldoet een les niet aan de kwaliteitseisen die wij stellen? Dan betaalt de leerling niks!
Kies zelf de beste docent

Kies zelf de beste docent

Op onze site selecteer je zelf de bijlesleraar uit regio Delft die aansluit bij jouw voorkeuren. Zo is de kans groot dat je bijlesleraar de juiste begeleider is om te helpen richting goede cijfers.
Advies nodig?

Advies nodig?

Via WhatsApp, de telefoon of de chat zijn de medewerkers van bijlesaanhuis.nl beschikbaar voor betrouwbaar advies omtrent bijles in Delft en omliggende dorpen. Ons team weet goed welke begeleider de beste match is voor jouw persoonlijke wensen.
Een scholier geeft bijles in Delft aan zijn bijlesleerling

Docenten voor alle schoolvakken van de middelbare school

Met name voor de moeilijke bètavakken hebben we in regio Delft vrijwel direct een bijlesdocent klaar staan om nieuwe leerlingen te helpen aan betere schoolresultaten. Onze Delftse docenten helpen je graag met bijles natuurkunde, bijles scheikunde en bijles wiskunde. Maar ze geven ook bijles in de andere vakken: biologie, aardrijkskunde, bedrijfseconomie, economie, Engels, Frans, geschiedenis, Nederlands en maatschappijleer.
Een bijlesleerling krijgt hulp van een docent

Geen minimum aantal bijlessen

Omdat we het belangrijk vinden dat leerlingen alleen bijles nemen wanneer zij dit nodig achten, hebben wij geen minimaal aantal lessen dat geboekt moet worden. Niet elke bijlesleerling is hetzelfde, daardoor kan het zijn dat de ene leerling elke week bijles nodig heeft en de andere alleen een bijlesdocent inschakelt om laatste vragen te stellen vlak voor een toets. Hierdoor is het aantal lessen altijd aangepast aan de wensen van de leerling en word je nooit gedwongen om een bijles te boeken terwijl dit niet nodig is. Meer algemene informatie over onze werkwijze vind je op de bijles pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.