085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Eindhoven

Vind de bijlesdocent uit Eindhoven die bij jou past!

  • 2000+
    Tevreden leerlingen
1

Online bijles in Eindhoven

Naast bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining bij jou thuis, is het ook mogelijk om online bijles te volgen. Op die manier volg je extra eenvoudig en snel, bijvoorbeeld tussen school en het sporten, een bijles. De online bijles voor onze leerlingen uit regio Eindhoven gebeurt via het platform dat speciaal is gemaakt voor het geven van online bijles. Meer informatie en uitleg over het platform vind je op de online bijles pagina.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies een docent

Kies een docent

Ben je op zoek naar goed onderwijs in regio Eindhoven? Vind de docent die het best past bij je persoonlijke wensen aan de hand van het profiel op de vind docent pagina. Ons team op de helpdesk geeft je graag eerst persoonlijk advies!
2
Boek de docent

Boek de docent

Vraag eerst een gratis kennismakingsgesprek via het profiel van de bijlesleraar, zonder verplichtingen! Of doe direct een verzoek voor een bijlesafspraak.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Heb je de meest geschikte Eindhovense docent gevonden? Dan start de route naar betere cijfers! Dit doen onze docenten altijd door middel van een goed plan van aanpak.
1

Een goede docent in regio Eindhoven

Onze docenten uit regio Eindhoven zijn vooraf geselecteerd op basis van didactische vaardigheden en kennis van het vak, waardoor we veel vertrouwen hebben in hun aanpak. Via onze vind docent pagina zie je alle docenten die bij jou aan huis komen in regio Eindhoven.

Een docent boeken

Bij Bijles Aan Huis Eindhoven boek je vooraf geselecteerde docenten die de basis vormen voor een ideale voorbereiding op toetsen.Tevens begeleiden ze je graag bij het maken van huiswerk en vertellen ze trucjes waardoor je het vak beter begrijpt. Nadat je favoriete docent is geboekt, komt deze zonder extra inschrijfkosten en vaak zonder reiskosten naar jou toe.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Het nauwkeurig selecteren van bijlesleraren uit regio Eindhoven zorgt dat we veel vertrouwen in hen hebben. Als een bijles niet goed was, betalen wij de les.
Bepaal zelf welke docent bij jou past

Bepaal zelf welke docent bij jou past

Via de website boek je de bijlesdocent uit Eindhoven en omliggende woonplaatsen die goed bij jou past. Zo word je het best begeleid op weg naar goede schoolcijfers.
Hulp nodig?

Hulp nodig?

De specialisten op onze helpdesk weten exact welke bijlesleraar de juiste match is om aan je wensen te voldoen. We zijn via alle contactmogelijkheden beschikbaar voor goed advies over aanvullende ondersteuning in Eindhoven en de omringende dorpen.
1

De vakken waarin onze docenten bijles geven

Bijles Aan Huis Eindhoven heeft, na een nauwkeurige selectie, de beste docenten uit regio Eindhoven uitgekozen. Door onze uitgebreide selectie hebben wij bijlesleraren die bijles geven voor bijna alle vakken van de middelbare school: bijles natuurkunde, bijles wiskunde, bijles economie en bijles Nederlands. Maar uiteraard ook Frans, aardrijkskunde, geschiedenis, Duits, Latijn, Engels, bedrijfseconomie, Grieks, Spaans, biologie en scheikunde. Ook buiten de stad Eindhoven hebben we docenten die graag bij jou aan huis komen, zoals voor Helmond, Geldrop en Gennep.
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Eindhoven

Betaalbare bijles

De kosten voor een bijles zijn bij Bijles Aan Huis Eindhoven onafhankelijk van het aantal bijlessen dat je boekt. Hierdoor boekt een leerling alleen bijles als dat nodig is en wordt niet overbodig onze hulp ingeschakeld. Zodoende weten we vrijwel zeker dat de bijles altijd het voor de bijlesleerling gewenste effect van hogere schoolcijfers heeft. De kosten voor een bijles in regio Eindhoven zijn afhankelijk van het type docent. Een uitgebreide beschrijving van onze verschillende types docenten vind je op de tarieven pagina.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Eindhoven

Huiswerkbegeleiding en examentraining

Huiswerkbegeleiding verschilt van bijles, omdat de nadruk meer ligt op het leren leren in plaats van op de inhoud van een specifiek schoolvak. Je leert onder andere hoe je effectief plant richting een toets, hoe je gestructureerd huiswerk maakt en hoe je efficiënt leert door bijvoorbeeld hoofdzaak en bijzaak van elkaar te onderscheiden.

Gedurende het hele schooljaar wordt door de docenten van Bijles Aan Huis Eindhoven examentraining gegeven. Deze voorbereiding op het centraal examen van de middelbare school vormt een ideale basis om onbezorgd dat examen te maken. Het herhalend oefenen en bespreken van oude examens met onze examentrainers bleek in het verleden een succesvol recept voor goede cijfers. Meer informatie vind je op de huiswerkbegeleiding pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.