085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles Enschede

Vind de bijlesdocent uit Enschede die bij jou past!

  • google logo
    4.8 sterren op google voor bijles aan huis
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Een bijlesleerling heeft hulp nodig voor het schoolwerk in Enschede

Zo gaan wij te werk in regio Enschede

Met Bijles Aan Huis Enschede is begeleiding door de juiste bijlesdocenten erg dichtbij. Voor bijles van onze geselecteerde docenten klik je op onderstaande button en selecteer je zelf de docent die het best bij jouw wensen past.

Bekijk direct de huidige beschikbaarheid van onze bijlesdocenten uit regio Enschede en vul daar je gegevens in te vullen.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent in Enschede een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten die de leerling begrijpen

Onze Twentse docenten zijn vaak zelf student aan de Universiteit van Twente, waardoor ze relatief recent het vwo met veel succes hebben afgerond en dus dicht bij de leerling staan. Onze docenten uit regio Enschede zijn meestal direct beschikbaar, ook in omliggende woonplaatsen zoals Hengelo. Mocht je er bij het selecteren van de juiste docent niet helemaal uitkomen en vragen hebben over welke docent het best bij jou past, dan staan we altijd voor je klaar om te begeleiden bij het maken van je keuze.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers in Enschede

Moeilijke vakken van de middelbare school en basisschool

Onze docenten helpen graag bij de lesstof van vrijwel alle exacte vakken in het voortgezet onderwijs door het geven van bijles, zoals bijles bedrijfseconomie, bijles economie, bijles biologie, bijles natuurkunde, bijles scheikunde en bijles wiskunde. Daarnaast hebben wij ook docenten voor taalgerelateerde vakken als Engels, Nederlands, Duits, Frans, Grieks, Latijn en Spaans.

Soms is het mogelijk om voor meerdere vakken bijles te krijgen van dezelfde docent. Deze docent heeft dan die vakken excellent afgerond op bijvoorbeeld het vwo en beschikt over bewezen didactische vaardigheden.

Ook leerlingen van de basisschool zijn bij Bijles Aan Huis Enschede aan het juiste adres. Wij hebben nauwkeurig docenten geselecteerd die onze jongste bijlesleerlingen graag begeleiden bij onderwerpen op school van groep 5, groep 6, groep 7 of groep 8. Met name onze persoonlijke begeleiding voor de Centrale Eindtoets (hiervoor Citotoets) en de Entreetoets bleek een effectief middel om het beste uit de basisscholier te halen.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Enschede

Studiebegeleiding en examentraining

Naast reguliere bijles, helpen onze docenten ook graag bij het voorbereiden op het centraal examen van het vmbo, de havo en het vwo. Het doelgericht oefenen en samen nakijken van centraal examens uit het verleden, blijkt een uitstekende manier om als middelbare scholier voorbereid het examen in te gaan. Examentraining is, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze examentrainers, het hele schooljaar mogelijk.

Tevens biedt Bijles Aan Huis Enschede studiebegeleiding, ook wel huiswerkbegeleiding genoemd. Hierbij staat het leren leren centraal en word je geholpen bij het efficiënt studeren en plannen voor toetsen. Voor meer informatie kijk je op de huiswerkbegeleiding pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

google logo
4.8 sterren op google voor bijles aan huis
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en reserveer een docent.