085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht een bijles plaatsvinden dan krijg je uiterlijk de 5e van de maand erop een overzichtelijke factuur op het ouderlijke e-mailadres.

Bijles Enschede

Vind de bijlesdocent uit Enschede die bij jou past!

1

Zo gaan wij te werk in regio Enschede

Met Bijles Aan Huis Enschede is begeleiding door de juiste bijlesdocenten erg dichtbij. Voor bijles van onze geselecteerde docenten klik je op onderstaande button en selecteer je zelf de docent die het best bij jouw wensen past.

Bekijk direct de huidige beschikbaarheid van onze bijlesdocenten uit regio Enschede en vul daar je gegevens in te vullen.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Kies een docent

Kies een docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs in regio Enschede? Selecteer de tutor die het beste past bij jouw wensen aan de hand van het docentenprofiel. Ons team op de helpdesk geeft met plezier persoonlijk advies bij het maken van je keuze.
2
Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Maak eerst gratis kennis met de bijlesleraar, zonder verplichtingen! Of boek gelijk een bijles in de kalender van de docent.
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Heb je de juiste docent uit Enschede en omstreken gevonden? Dan start jouw route naar goede cijfers! Dit doen onze bijlesdocenten altijd door middel van een goed plan van aanpak.
Niek
VWO 6, N&T/N&G
Lisa
Sociologie aan Erasmus
Sofi
Ontwerpen aan de TU Delft
Stan
Journalistiek aan Erasmus

Docenten die de leerling begrijpen

Onze Twentse docenten zijn vaak zelf student aan de Universiteit van Twente, waardoor ze relatief recent het vwo met veel succes hebben afgerond en dus dicht bij de leerling staan. Onze docenten uit regio Enschede zijn meestal direct beschikbaar, ook in omliggende woonplaatsen zoals Hengelo. Mocht je er bij het selecteren van de juiste docent niet helemaal uitkomen en vragen hebben over welke docent het best bij jou past, dan staan we altijd voor je klaar om te begeleiden bij het maken van je keuze.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

We selecteren de docenten uit regio Enschede zorgvuldig, waardoor we veel vertrouwen in hen hebben. Voldeed de docent niet aan onze kwaliteitseisen? Dan betaal je bij ons niks!
Leraar op jou afgestemd

Leraar op jou afgestemd

Via bijlesaanhuis.nl selecteer je de docent uit Enschede en omringende dorpen die goed bij jou past. Hierdoor word je het best geholpen op weg naar goede cijfers.
Advies nodig?

Advies nodig?

Het team op de helpdesk van bijlesaanhuis.nl weet exact welke docent het meest geschikt is om te voldoen aan jouw wensen. We zijn via alle contactmogelijkheden beschikbaar om te adviseren over aanvullende ondersteuning in regio Enschede.
1

Moeilijke vakken van de middelbare school en basisschool

Onze docenten helpen graag bij de lesstof van vrijwel alle exacte vakken in het voortgezet onderwijs door het geven van bijles, zoals bijles bedrijfseconomie, bijles economie, bijles biologie, bijles natuurkunde, bijles scheikunde en bijles wiskunde. Bekijk hier alle vakken.

Soms is het mogelijk om voor meerdere vakken bijles te krijgen van dezelfde docent. Deze docent heeft dan die vakken excellent afgerond op bijvoorbeeld het vwo en beschikt over bewezen didactische vaardigheden.

Ook leerlingen van de basisschool zijn bij Bijles Aan Huis Enschede aan het juiste adres. Wij hebben nauwkeurig docenten geselecteerd die onze jongste bijlesleerlingen graag begeleiden bij onderwerpen op school van groep 5, groep 6, groep 7 of groep 8. Met name onze persoonlijke begeleiding voor de Centrale Eindtoets (hiervoor Citotoets) en de Entreetoets bleek een effectief middel om het beste uit de basisscholier te halen.

Studiebegeleiding en examentraining

Naast reguliere bijles, helpen onze docenten ook graag bij het voorbereiden op het centraal examen van het vmbo, de havo en het vwo. Het doelgericht oefenen en samen nakijken van centraal examens uit het verleden, blijkt een uitstekende manier om als middelbare scholier voorbereid het examen in te gaan. Examentraining is, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze examentrainers, het hele schooljaar mogelijk.

Tevens biedt Bijles Aan Huis Enschede studiebegeleiding, ook wel huiswerkbegeleiding genoemd. Hierbij staat het leren leren centraal en word je geholpen bij het efficiënt studeren en plannen voor toetsen. Voor meer informatie kijk je op de huiswerkbegeleiding pagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!