×

Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN

INLOGGEN

×

Inloggen

×
×

Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail verstuurd, zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×

Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Er is iets fout gegaan met het registeren
×

Gefeliciteered,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

085-1303558

Bijles Enschede

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

  • Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
    4,8 / 5 beoordeling op Google
  • 2000+
    Tevreden leerlingen
Bijlesdocent van Bijles Aan Huis geeft een bijles.

Zo gaan wij te werk in regio Enschede

Met Bijles Aan Huis Enschede is begeleiding van de juiste bijlesdocenten erg dichtbij. Voor bijles van onze geselecteerde docenten klik je op onderstaande button en selecteer je zelf de docent die het best bij jouw wensen past. Bekijk direct de huidige beschikbaarheid van onze bijlesdocenten uit regio Enschede door hieronder je gegevens in te vullen.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Desktop

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Calendar

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Uprising bar chart

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!

Docenten die de leerling begrijpen

Onze Twentse docenten zijn vaak zelf student aan de Universiteit van Twente, waardoor ze relatief recent het vwo met veel succes hebben afgerond en dus dicht bij de leerling staan. Onze docenten uit regio Enschede zijn vaak direct beschikbaar in omliggende woonplaatsen, zoals Hengelo. Mocht je er bij het selecteren van de juiste docent niet helemaal uitkomen en vragen hebben over welke docent het best bij jou past, dan staan we altijd voor je klaar om te begeleiden bij het maken van je keuze.

Onze voordelen

Tutor on a canvas

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Multiple Tutors

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Speeding student

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.
Een scholier geeft bijles in Enschede aan zijn bijlesleerling

Moeilijke vakken van de middelbare school en basisschool

Onze docenten helpen graag bij de lesstof van vrijwel alle exacte vakken in het voortgezet onderwijs, zoals bedrijfseconomie, economie, biologie, natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Daarnaast hebben wij ook docenten voor taalgerelateerde vakken als Engels, Nederlands, Duits, Frans, Grieks, Latijn en Spaans. Soms is het mogelijk om voor meerdere gerelateerde vakken bijles te krijgen van dezelfde docent. Deze docent heeft dan beide vakken zeer excellent afgerond op het vwo en beschikt over bewezen didactische vaardigheden. Ook leerlingen van de basisschool zijn bij Bijles Aan Huis Enschede aan het juist adres. Wij hebben nauwkeurig docenten geselecteerd die onze jongste bijlesleerlingen graag begeleiden bij school onderwerpen van groep 5, groep 6, groep 7 of groep 8. Met name onze persoonlijke begeleiding voor de centrale eindtoets (hiervoor citotoets) en entreetoets bleek een effectief middel om het beste uit de basisscholier te halen.
Een schoolkind beheerst de leerstof beter door huiswerk in Enschede

Studiebegeleiding en examentraining

Naast reguliere bijles, helpen onze docenten ook graag bij het voorbereiden op het centraal examen van het vmbo, de havo en het vwo. Het doelgericht oefenen en samen nakijken van centraal examens uit het verleden, blijkt een zeer goede manier om als middelbare scholier voorbereid het examen in te gaan. Examentraining is, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze examentrainers, het hele schooljaar mogelijk. Tevens biedt Bijles Aan Huis Enschede studiebegeleiding, ook wel huiswerkbegeleiding genoemd. Hierbij staat het leren leren centraal en word je geholpen bij het efficiënt studeren en plannen voor toetsen. Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding neem je hier een kijkje.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Google
4,8 / 5 beoordeling op Google
4,8 / 5 beoordeling op Google

Of laat je adviseren

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om je te helpen met het vinden van de meest geschikte bijlesdocent!
Registreer en boek een docent.