085-1303558   (ma-vr bereikbaar: 9:00 - 20:00)
×
Registreren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registreren. Registreren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een mail gestuurd zodat je je account kunt activeren. Heb je geen mail in je inbox en ook niet in spam? Rechtsonder staan we graag direct voor je klaar!

×
Registreren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

Wil je bijles geven? Start aanmeldprocedure docent
×
Gefeliciteerd,

Leuk, je eerste bijlesverzoek! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons teams opnemen!

Bijles Aan Huis

Vind de bijlesdocent die bij jou past!

 • Trustpilot logo 4.5 / 5 star rating
  TrustScore 4.5 / 5
 • 5000+
  Geholpen leerlingen
Een jongen haalt beter schoolcijfers met bijles

Waarom Bijles Aan Huis?

Je haalt de beste schoolcijfers als je begeleid wordt door een bijlesdocent die je zelf hebt uitgekozen, daarom kies je bij Bijles Aan Huis de docent helemaal zelf!

Elke docent heeft een sollicitatieprocedure doorlopen, zodat jij door een goede bijlesleraar geholpen wordt bij alle moeilijke vakken van de middelbare school en basisschool. Naast bijles thuis, kan je ook kiezen voor online bijles op ons online bijles platform dat speciaal is gemaakt voor het geven van onderwijs.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je bijlesdocent

Selecteer je bijlesdocent

Zoek je persoonlijk onderwijs, op de leerling afgestemd? Kies zelf de bijlesleraar die het beste bij jou past. Ons team van specialisten op het gebied van onderwijs adviseert je graag bij het selecteren!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kunt via het profiel van de docent direct een afspraak maken voor bijles, studiebegeleiding of examentraining. Boek gerust eerst kosteloos een kennismakingsgesprek zonder verplichtingen!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als je de juiste bijlesdocent hebt gevonden, begint met de juiste begeleiding de weg naar betere schoolcijfers. Onze docenten beginnen graag samen met jou met een gestructureerd plan voor betere schoolcijfers!
1

Ook online bijles

Online bijles bij Bijles Aan Huis kan via het platform dat speciaal is ontwikkeld voor het geven van online onderwijs. Deel je schoolboek in het online digibord en maak samen met de docent aantekenen, waardoor je online bijles volgt met de kwaliteit van bijles op locatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat leerlingen enthousiast worden van ons online bijles platform en onze geselecteerde bijlesdocenten. Meer informatie over persoonlijke bijles via ons online platform vind je op de online bijles pagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Door onze nauwkeurige selectie hebben we een groot vertrouwen in onze bijlesdocenten. Mocht de docent niet voldoen aan onze kwaliteitseisen, dan betaal je niks!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Selecteer zelf de leraar die goed bij je persoonlijke wensen past. De docent komt meestal zonder reiskosten naar jou toe, waardoor je een perfecte voorbereiding hebt op toetsen.
Ons team helpt graag!

Ons team helpt graag!

Zowel telefonisch als via de chat, WhatsApp en e-mail zijn we graag bereikbaar om te zorgen dat de begeleiding optimaal is. Ons team is getraind om jou te matchen met de docent die goed past bij je wensen.

De locaties van Bijles Aan Huis

Omdat online bijles niet locatiegebonden is, hebben we altijd bijlesdocenten beschikbaar voor leerlingen uit alle delen van Nederland. Voor bijles bij de scholier thuis hebben we docenten in heel Nederland, maar de beschikbaarheid is voor sommige delen van Nederland afhankelijk van de docenten uit je buurt.

Wij bieden bijles in alle studentensteden en op nog veel meer plaatsen in Nederland. Bekijk hier onze locaties.

Welke voordelen heeft bijles?

Door de persoonlijke benadering van onze bijlesdocenten, biedt bijles iets wat leraren op school niet kunnen bieden. Voor sommige leerlingen is deze begeleiding op maat essentieel om met goede schoolresultaten het volgende schooljaar te halen. Met name voor deze leerlingen heeft bijles bij Bijles Aan Huis de volgende voordelen:
 • De keuze uit bijles thuis of via ons online bijles platform;
 • Persoonlijke begeleiding, specifiek gericht op jouw problematiek;
 • Kies zelf je eigen bijlesdocent en zit hier nooit aan vast;
 • Probeer bijles zonder minimaal aantal lessen;
 • En het belangrijkste: haal bewezen hogere schoolcijfers!
 • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de docent;
1

Wat is bijles?

Bijles is een vorm van onderwijs die een toevoeging is op het regulier middelbaar- en basisonderwijs met een meer persoonlijke aanpak. Hierbij kunnen twee onderdelen centraal staan: het aanbrengen van structuur en het opdoen van kennis van een schoolvak.

In het eerste geval leert de leerling niet per se wat het antwoord is op een vraag, maar vooral hoe de leerling de volgende keer zelf tot een antwoord zou kunnen komen. Dit is met name belangrijk voor bèta vakken zoals wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Voor deze schoolvakken is kennis niet voldoende, maar wordt inzicht vereist in de lesstof.

Bijles door middel van het opdoen van kennis wordt vooral aangeraden aan leerlingen die het inzicht hebben om goede schoolcijfers te behalen, maar de motivatie missen. Voor beide manieren van bijles helpt deze individuele begeleiding op maat voor het behalen van betere schoolprestaties.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

In welke vakken kan ik bijles krijgen?

Het aantal vakken waarin je bijles kunt krijgen, verschilt erg per bijlesinstituut. Bijles Aan Huis heeft ervoor gekozen om voor ieder leerjaar en niveau vrijwel alle vakken van de middelbare school en basisschool aan te bieden.

Voor de bovenbouw van de havo en het vwo wordt voor het vak wiskunde onderscheid gemaakt tussen wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D. De vakken wiskunde A en C gaan vooral in op de kansrekening, waar wiskunde B en D vooral de focus leggen op complexe algebra. Vmbo kent een type wiskunde dat vooral praktijk gericht en al snel een basis legt voor het centraal eindexamen.

Bètavakken zijn de schoolvakken waar de meeste vraag naar is, maar Bijles Aan Huis heeft ook gespecialiseerde tutoren in veel andere vakken. Bekijk hier de vakkenpagina.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden

Zet uw adblocker uit om onze beoordelingen te zien.

Onze Mogelijkheden

Bijleslocaties