085-1303558
×
Registeren of inloggen

Om een afspraak te kunnen maken of een bericht te versturen, moet je je eerst registeren. Registeren kost slechts 2 minuten!

REGISTREREN
INLOGGEN
×
Inloggen
×
Verificatiemail ontvangen

Je bent een stap dichter bij betere schoolcijfers! We hebben een e-mail zodat je je account kan activeren. Heb je een vraag? We zijn er graag voor je!

×
Registeren

Registreer en boek direct de bijlesdocent die bij jou past!

×
Gefeliciteerd,

Leuk dat je je eerste bijlesverzoek hebt ingediend! reageert doorgaans binnen 24 uur op je verzoek en zodra de docent bevestigd heeft, krijg je hierover bericht via de mail. Meer informatie over de manier van betalen vind je overigens hier. Mocht je een vraag hebben, dan kan je altijd persoonlijk contact met ons opnemen!

Bijles

Vind direct de bijlesdocent die bij jou past!

 • google logo
  4.8 sterren op google voor bijles aan huis
  4,8 / 5 beoordeling op Google
 • 2000+
  Tevreden leerlingen
Een jongen haalt beter schoolcijfers met bijles

Waarom Bijles Aan Huis?

Je haalt de beste schoolcijfers als je begeleid wordt door een bijlesdocent die je zelf hebt uitgekozen, daarom kies je bij Bijles Aan Huis de docent helemaal zelf! Elke docent heeft een sollicitatieprocedure doorlopen, zodat jij door een goede bijlesleraar geholpen wordt bij alle moeilijke vakken van de middelbare school en basisschool. Naast bijles thuis, kan je ook kiezen voor online bijles op ons online bijles platform dat speciaal is gemaakt voor het geven van onderwijs.

Hoe het werkt

1
2
3
1
Selecteer je docent

Selecteer je docent

Ben je op zoek naar aanvullend onderwijs, op de leerling afgestemd? Selecteer de docent die het best bij jou past aan de hand van het docentenprofiel. Onze helpdesk adviseert graag bij het maken van de keuze!
2
Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Je kan via onze site direct met de docent een afspraak maken voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Of boek een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek!
3
Boek vooruitgang!

Boek vooruitgang!

Als de juiste bijlesdocent is gevonden, kan aan de hand van extra ondersteuning de vooruitgang beginnen. De docent begint graag direct met een gedegen plan van aanpak voor betere schoolresultaten!
Online bijles via Bijles Aan Huis

Ook online bijles

Online bijles bij Bijles Aan Huis kan via het platform dat speciaal is ontwikkeld voor het geven van online onderwijs. Deel je schoolboek in het online digibord en maak samen met de docent aantekenen, waardoor je online bijles volgt met de kwaliteit van bijles op locatie. Wij zijn ervan overtuigd dat leerlingen enthousiast worden van ons online bijles platform en onze geselecteerde bijlesdocenten. Kies en boek zelf direct je favoriete bijlesdocent door op onderstaande button te klikken. Meer informatie over persoonlijke bijles via ons online platform vind je op de online bijles pagina.

Onze voordelen

Niet goed? Geld terug!

Niet goed? Geld terug!

Wij hebben door nauwkeurige selectie een groot vertrouwen in onze docenten. Indien de docent niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les!
Docent op de leerling afgestemd

Docent op de leerling afgestemd

Je selecteert zelf de docent die bij jouw wensen past. De docent komt vervolgens vaak zonder reiskosten naar jou toe, zodat je een ideale voorbereiding op toetsen hebt.
Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

We zijn zowel telefonisch als via de mail, chat of WhatsApp bereikbaar om ervoor te zorgen dat jouw bijles optimaal is. Ons team is getraind om de leerling te koppelen aan de voor jou beste docent.

De locaties van Bijles Aan Huis

Omdat online bijles niet locatiegebonden is, hebben we altijd bijlesdocenten beschikbaar voor leerlingen uit alle delen van Nederland. Voor bijles bij de scholier thuis hebben we docenten in heel Nederland, maar de beschikbaarheid is voor sommige delen van Nederland afhankelijk van de docenten uit je buurt. In alle studentensteden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, Delft, Eindhoven en Leiden staan altijd direct bijlesdocenten klaar voor individuele bijles op maat. Ook in de omringende woonplaatsen heb je een ruimte keuze uit onze geselecteerde bijlesdocenten van hoge kwaliteit. Ook in alle overige woonplaatsen zijn steeds meer docenten die onze aanmeldingsprocedure succesvol hebben doorlopen.

Welke voordelen heeft bijles?

Door de persoonlijke benadering van onze bijlesdocenten, biedt bijles iets wat leraren op school niet kunnen bieden. Voor sommige leerlingen is deze begeleiding op maat essentieel om met goede schoolresultaten het volgende schooljaar te halen. Met name voor deze leerlingen heeft bijles bij Bijles Aan Huis de volgende voordelen:
 • De keuze uit bijles thuis of via ons online bijles platform;
 • Persoonlijke begeleiding, specifiek gericht op jouw problematiek;
 • Kies zelf je eigen bijlesdocent en zit hier nooit aan vast;
 • Probeer bijles zonder minimaal aantal lessen;
 • En het belangrijkste: haal bewezen hogere schoolcijfers!
 • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de docent;
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

Wat is bijles?

Bijles is een vorm van onderwijs die een toevoeging is op het regulier middelbaar- en basisonderwijs met een meer persoonlijke aanpak. Hierbij kunnen twee onderdelen centraal staan: het aanbrengen van structuur en het opdoen van kennis van een schoolvak. In het eerste geval leert de leerling niet per se wat het antwoord is op een vraag, maar vooral hoe de leerling de volgende keer zelf tot een antwoord zou kunnen komen. Dit is met name belangrijk voor bèta vakken zoals wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Voor deze schoolvakken is kennis niet voldoende, maar wordt inzicht vereist in de lesstof. Bijles door middel van het opdoen van kennis wordt vooral aangeraden aan leerlingen die het inzicht hebben om goede schoolcijfers te behalen, maar de motivatie missen. Voor beide manieren van bijles helpt deze individuele begeleiding op maat voor het behalen van betere schoolprestaties.
Bijles en huiswerkbegeleiding zorgen voor betere cijfers

In welke vakken kan ik bijles krijgen?

Het aantal vakken waarin je bijles kan krijgen, verschilt erg per bijlesinstituut. Bijles Aan Huis heeft ervoor gekozen om voor ieder leerjaar en niveau vrijwel alle vakken van de middelbare school en basisschool aan te bieden, zoals de bèta vakken biologie, natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Voor de bovenbouw van de havo en het vwo wordt voor het vak wiskunde onderscheid gemaakt tussen wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D. De vakken wiskunde A en C gaan vooral in op de kansrekening, waar wiskunde A en D vooral de focus leggen op complexe algebra. Vmbo kent een type wiskunde dat vooral praktijk gericht en al snel een basis legt voor het centraal eindexamen. Bètavakken zijn de schoolvakken waar de meeste vraag naar is, maar Bijles Aan Huis heeft ook gespecialiseerde tutoren in de volgende gamma en alfa vakken: aardrijkskunde, Engels, rekenen, Spaans, Grieks, Frans, bedrijfseconomie, Latijn, economie, Nederlands, geschiedenis, en Duits. Bijles is voor alle vakken mogelijk vanaf groep 3 van het basisonderwijs tot en met examenniveau in het middelbaar onderwijs: vmbo, havo of vwo.
Registreer en boek een docent.